Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Σύνοδος Κορυφής της Ευρωζώνης και Eurogroup την Τρίτη

Σύνοδο Κορυφής της Ευρωζώνης για το απόγευμα της Τρίτης στις 19:00 ώρα Ελλάδος συγκαλεί ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ, κατόπιν και αιτήματος της γερμανίδας καγκελαρίου Αγκελα Μέρκελ και του γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ. Νωρίτερα, αναμένεται να πραγματοποιηθεί και συνεδρίαση του Eurogroup η οποία θα προετοιμάσει το έδαφος για τη Σύνοδο Κορυφής.

Στην ανακοίνωσή της για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην Ελλάδα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναφέρει ότι λαμβάνει υπόψη και σέβεται το αποτέλεσμα ενώ επισημαίνεται ότι ο πρόεδρος Γιούνκερ διαβουλεύεται απόψε και αύριο με τους δημοκρατικά εκλεγμένους ηγέτες των άλλων 18 μελών της Ευρωζώνης καθώς επίσης και με τους επικεφαλής των θεσμικών οργάνων της ΕΕ.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, τη Δευτέρα το πρωί ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ θα έχει τηλεδιάσκεψη με τους θεσμικούς παράγοντες της Ευρωζώνης (με τον Πρόεδρο της Συνόδου Κορυφής της ευρωζώνης, τον Πρόεδρο του Eurogroup και τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας), ενώ προτίθεται να απευθυνθεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο την Τρίτη.

http://www.kathimerini.gr/822341/article/epikairothta/politikh/synodos-koryfhs-ths-eyrwzwnhs-kai-eurogroup-thn-trith
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου