Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Ο Διωγμός των Χριστιανών εντείνεται – Το αντιχριστιανικό ΜΙΣΟΣ σαρώνει τον κόσμο! ΔΕΙΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΤΩΘΙ


Ένα παθιασμένο μίσος κατά του Χριστιανισμού σαρώνει τον πλανήτη και πολύ λίγοι παγκόσμιοι ηγέτες υπήρξαν πρόθυμοι να βγουν μπροστά και να μιλήσουν ενάντια σε αυτές τις αυξανόμενες διώξεις των Χριστιανών. 
Σε πολλά μέρη της Μέσης Ανατολής, της Αφρικής και της Ασίας, οι πιστοί δέχονται αμείλικτες επιθέσεις από εξτρεμιστές, εκκλησίες καταστρέφονται νόμοι ψηφίζονται στην προσπάθεια να εμποδιστεί η εξάπλωση της χριστιανικής πίστης. Σε ορισμένες περιοχές η βία έχει γίνει τόσο ακραία ώστε οι Χριστιανοί εν γνώσει τους διακινδυνεύουν τη ζωή τους, μόνο και μόνο για να πάνε στη λειτουργία των εκκλησιών τους κάθε εβδομάδα.

Θα ρισκάρατε τη ζωή σας για να πάτε στην εκκλησία; Στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη, η δίωξη είναι συχνά πιο διακριτική. Ακόμα κι αν οι βίαιες επιθέσεις είναι ακόμα αρκετά σπάνιες, οι χριστιανικές πεποιθήσεις υπονομεύονται από νέους νόμους, κωμικούς και τηλεοπτικές εκπομπές που κοροϊδεύουν τακτικά τη χριστιανική πίστη και πολλοί εργοδότες θα απέκλειαν αμέσως έναν πιθανό υποψήφιο για μια θέση εργασίας, εάν ανακάλυπταν ότι ένα άτομο είναι Χριστιανός. 
Δυστυχώς, αυτό είναι μόνο η αρχή. Στα επόμενα χρόνια, εκείνοι που επιλέγουν να είναι οπαδοί του Ιησού Χριστού, θα αντιμετωπίσουν ακόμη μεγαλύτερες διώξεις από ό,τι έχουμε ήδη δει. 
Όταν οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται «χριστιανική δίωξη», αμέσως σκέφτονται το τι συμβαίνει στη Μέση Ανατολή. Και χωρίς αμφιβολία, αυτό που η ISIS κάνει στους χριστιανούς του Ιράκ και της Συρίας είναι παραπάνω από τρομακτικό. Αλλά αυτό είναι μόνο ένα μέρος της ιστορίας. 
Σε αυτό το άρθρο, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας 10 παραδείγματα που δείχνουν πώς ο διωγμός των χριστιανών εντείνεται, καθώς το αντιχριστιανικό μίσος σαρώνει τον κόσμο και οι περισσότεροι από αυτούς είναι έξω από τη Μέση Ανατολή. Το έκανα αυτό ειδικά για να δείξω ότι αυτό είναι πραγματικά ένα παγκόσμιο φαινόμενο. 
Αλλά για να ξεκινήσει αυτή η λίστα, ας ξεκινήσουμε με το πώς η ISIS αντιμετωπίζει τους χριστιανούς σε περιοχές που έχει κατακτήσει … 
# 1 Ιράκ
Ο Eliza Griswold είναι ο συγγραφέας του «Ο δέκατος Παράλληλος: Οι αποστολές από τη γραμμή σφάλματος μεταξύ του Χριστιανισμού και του Ισλάμ» και έχει ξοδέψει πολύ χρόνο εξετάζοντας τη διάλυση της χριστιανικής πίστης στην καρδιά της Μέσης Ανατολής.
Το παρακάτω είναι ένα απόσπασμα από ένα πρόσφατο κομμάτι που έγραψε για την εφημερίδα New York Times … 
«Πρόσφατα, το ISIS δημοσίευσε βίντεο σκιαγραφώντας την κατάσταση δεύτερης κατηγορίας των Χριστιανών στο χαλιφάτο. Όσοι δεν είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν το jizyatax ή να αλλαξοπιστήσουν θα καταστραφούν, ο αφηγητής προειδοποίησε, καθώς το βίντεο κορυφώθηκε με τις πλέον διαβόητες σκηνές των Αιγύπτιων και Αιθιόπων Χριστιανών στη Λιβύη που σπρώχνονται πάνω στην παραλία και αποκεφαλίζονται με το αίμα τους τρέχει. 
Το μέλλον του χριστιανισμού στην περιοχή της γέννησής του είναι πλέον αβέβαιο. «Για πόσο καιρό μπορούμε να το σκάμε πριν εμείς και άλλες μειονότητες να γίνουμε μια ιστορία σε ένα βιβλίο ιστορίας; «, λέει ο Nuri Kino, ένας δημοσιογράφος και ιδρυτής της υπερασπιστικής ομάδας Απαίτηση Δράσης. Σύμφωνα με μια μελέτη του Pew, περισσότεροι χριστιανοί είναι τώρα αντιμέτωποι με θρησκευτικές διώξεις από κάθε άλλη φορά από τις αρχές της ιστορίας τους. «Το ISIL έθεσε στο προσκήνιο το θέμα», λέει η Άννα Eshoo, μια δημοκράτης Καλιφόρνιας στην αμερικανική Βουλή των Αντιπροσώπων, της οποίας οι γονείς είναι από την περιοχή και υποστηρίζει τους χριστιανούς της Ανατολής. «Ο Χριστιανισμός είναι υπό υπαρξιακή απειλή». 
# 2 Κένυα
Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η δίωξη των Χριστιανών στη Μέση Ανατολή είναι μόνο ένα μέρος της ιστορίας. Αυτό που παίρνει πολύ μικρότερη κάλυψη είναι η τρομακτική δίωξη που συμβαίνει σε πολλά μέρη της Αφρικής. Το παρακάτω είναι από ένα πρόσφατο κομμάτι του CNN σχετικά με τη συνεχιζόμενη δίωξη των χριστιανών στην Κένυα … 
Τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, εκατοντάδες φοιτητές στο Πανεπιστήμιο Γκαρίσα στη βόρεια Κένυα δέχθηκαν επίθεση όταν μαχητές της Αλ-Σαμπάαμπ από τα σύνορα με τη Σομαλία έκαναν έφοδο στους κοιτώνες του κολεγίου. Διαχωρίζοντας τους χριστιανούς φοιτητές από τους μουσουλμάνους συμμαθητές τους, οι επιδρομείς σκότωσαν 147 και τραυμάτισαν δεκάδες άλλους. Σήμερα, το πανεπιστήμιο παραμένει άδειο. 
Οι Χριστιανοί στη βορειοανατολική Κένυα έχουν δεχθεί επανειλημμένες επιθέσεις από μαχητές της Αλ-Σαμπάαμπ. Κατά την Κυριακάτικη λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό της Garissa, τα παγκάκια είναι γεμάτα. Το εκκλησίασμα προσεύχεται κάτω από ένοπλη φρουρά, αλλά παρ ‘όλα αυτά προσεύχεται. 
Κάθε Κυριακή φέρνει μαζί της νέες απειλές από την Al-Shabaab. Στους Χριστιανούς της Garissa έχουν πει ότι αν λατρεύεις εδώ, θα πεθάνεις. Ένας από αυτούς που παρακολουθούν την Κυριακάτικη λειτουργία, ο Πάτρικ Gitau μας λέε ότι, παρά τους κινδύνους: «Κάθε Κυριακή είμαι εδώ, είναι ο καθεδρικός μου. Ναι είμαι εδώ, βαφτίστηκα στην εκκλησία αυτή». 
# 3 Ινδία
Δεν είναι μόνο οι μουσουλμάνοι που κακόβουλα καταδιώκουν τους χριστιανούς. Στην Ινδία, οι ριζοσπαστικοί Ινδουιστές διεξάγουν τακτικά βίαιες επιθέσεις κατά των χριστιανών και των εκκλησιών. Το παρακάτω είναι μόνο ένα πρόσφατο παράδειγμα … 
Η Ευαγγελική Κοινότητα της Ινδίας ανέφερε μια βίαιη επίθεση κατά των χριστιανών στη χώρα, που διαπράχθηκε νωρίτερα αυτό το μήνα, όταν πάνω από 200 ινδουιστές εξτρεμιστές εισέβαλαν σε προτεσταντική εκκλησία στην πόλη της Attingal, Kerela, δέρνοντας τον πάστορα και μερικούς από τους πιστούς και σπάζοντας τον βωμό. 
Η Ευαγγελική Κοινότητα της Ινδίας μοιράστηκε την είδηση το Πρακτορείο Ειδήσεων Fides, αναφέροντας ότι η επίθεση έλαβε χώρα στις 14 Ιουνίου. Οι εξτρεμιστές φέρεται να φώναζαν συνθήματα όπως «Bharat Jai Mathaki» («Χαίρε Μητέρα Ινδία») κατά τη διάρκεια της επίθεσης, η οποία διεκόπη μετά την άφιξη της αστυνομίας. 
# 4 Πακιστάν
Μερικές από τις πιο άγριες επιθέσεις κατά των χριστιανών τα τελευταία χρόνια έχουν συμβεί στο Πακιστάν. Δυστυχώς, οι αρχές συχνά αγνοούν πρόθυμα αυτές τις επιθέσεις. Τα παρακάτω είναι μερικά μόνο από τα περιστατικά που έχουν συμβεί πρόσφατα … 
Την Κυριακή, 24 Μαΐου ένας χριστιανός στη γειτονιά Sanda της Λαχώρης κατηγορήθηκε για βλασφημία, όταν κάποιοι Μουσουλμάνοι τον είδαν να καίει εφημερίδες που φέρεται να περιειχαν Αραβικούς στίχους από το Κοράνι. Μετά την καταγγελία, ένας μουσουλμανικός όχλος έπιασε τον Χριστιανό, τον χτύπησε σοβαρά και προσπάθησε ακόμη να του βάλει και φωτιά.
Λίγους μήνες νωρίτερα, ένας άλλος μουσουλμανικός όχλος έκαψε ζωντανό ένα χριστιανικό ζευγάρι μέσα σε ένα κλίβανο, αφότου είχαν κατηγορηθεί για προσβολή του Ισλάμ.
Η χριστιανική νεολαία – Humayun Masih, που λέγεται ότι είναι «διανοητικά ασταθής» – φυλακίστηκε και κατηγορήθηκε υπό το άρθρο 295-Β του ποινικού κώδικα του Πακιστάν, ο οποίος απαγορεύει τη βεβήλωση του Κορανίου. Μετά την επίθεση κατά της χριστιανικής νεολαίας, ο μουσουλμανικός όχλος, σύμφωνα με πληροφορίες χιλιάδες, ξέσπασε μέσα από τη γειτονιά και έβαλε φωτιά σε χριστιανικά σπίτια και μια Εκκλησία. Οι Χριστιανοί στην περιοχή δέχτηκαν επίθεση και οι περισσότεροι εγκατέλειψαν την περιοχή. Μερικά άτομα του όχλου ήταν οπλισμένα και πυροβολισμοί ακούστηκαν. 
# 5 Νιγηρία
Ξέρατε ότι ισλαμιστές τρομοκράτες στη Νιγηρία έχουν σκοτώσει πάνω από 2.000 άτομα (οι περισσότεροι από αυτούς χριστιανοί), μέχρι τώρα το 2015; Γιατί αυτό δεν παίρνει περισσότερη προσοχή από τα παγκόσμια ΜΜΕ; … 
Από την ίδρυσή της το 2009, η Boko Haram διέπραξε τη δολοφονία πάνω από 10.000 Νιγηριανών, συμπεριλαμβανομένων χιλιάδων Χριστιανών. Μόνο φέτος, πάνω από 2.000 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί ως αποτέλεσμα των επιθέσεων της ομάδας και εκτιμάται ότι 750.000 έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους. Ενώ οι περισσότερες από τις επιθέσεις έχουν λάβει χώρα στη βόρεια Νιγηρία, έχουν επεκταθεί σε Καμερούν και Τσαντ τους τελευταίους μήνες. 
Νωρίτερα τον Ιούλιο, μουσουλμάνοι εξτρεμιστές ρήμαξαν τα βορειοανατολικά χωριά της Νιγηρίας, σκοτώνοντας εννέα χωρικούς και πυρπόλησαν 32 εκκλησίες και περίπου 300 σπίτια, σύμφωνα με τον Stephen Apagu, πρόεδρο μιας ομάδας αυτοάμυνας στην περιοχή Askira-Uba του Borno. 
# 6 Κίνα
Η κινεζική κυβέρνηση βάναυσα διώκει τους πιστεύοντες στην Αγία Γραφή Χριστιανούς εδώ και δεκαετίες, αλλά φέτος τα πράγματα έχουν φτάσει σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Το παρακάτω είναι ένα απόσπασμα από ένα πρόσφατο άρθρο στην Washington Free Beacon… 
Το CCP θεωρεί την αυξανόμενη δημοτικότητα του Χριστιανισμού ως απειλή για την κυριαρχία του, είπε η China Aid και χρησιμοποίησε επιθετικά μέτρα για να εκφοβίσει τα μέλη. 
«Η εκστρατεία δίωξης της κινεζικής κυβέρνησης περιλάμβανε αναγκαστική κατεδάφιση των εκκλησιών και των σταυρών, τη σύλληψη και τη φυλάκιση των ποιμένων και των μελών της εκκλησίας με ποινικές διώξεις, αναγκάζοντας τις εκκλησίες σε πτώχευση με την κατάσχεση της εκκλησιαστικής περιουσίας και την επιβολή προστίμων και χειραγωγώντας τα κρατικά μέσα ενημέρωσης να ονομάσουν τις εκκλησίες, ως οργανώσεις «λατρείας», «ανέφερε η έκθεση. 
Μια τοπική αστυνομική δύναμη, συμπεριλαμβανομένων 600 αξιωματικών SWAT και κυβερνητικών πρακτόρων, κατεδάφισε το σταυρό πέρυσι στην Εκκλησία Σωτηρίας, μια χριστιανική σπιτική εκκλησία στην ανατολική παράκτια πόλη Wenzhou. Οι αστυνομικοί επιτέθηκαν στα 14 μέλη της εκκλησίας στις 21 Ιουλίου και πέντε τραυματίστηκαν σοβαρά, σύμφωνα με την έκθεση. 
Ο Zhang Shaojie, πρώην πάστορας στο Χριστιανική Εκκλησία Nanle County στην κεντρική Κίνα, καταδικάστηκε σε 12 χρόνια φυλάκιση και σε πρόστιμο, μετά την καταδίκη του για «συγκέντρωση πλήθος για διατάραξη της δημόσιας τάξης» και «απάτη». Ο Zhang κινητοποίησε το ποίμνιό του να αιτηθεί στην κυβέρνηση στο Πεκίνο, μετά την κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων που η εκκλησία είχε κρατήσει για ένα νέο κτίριο. Οι τοπικοί αξιωματούχοι απάντησαν με την κράτηση ορισμένων μελών της εκκλησίας που απέκλεισε τα ταξίδια τους στο Πεκίνο. 
# 7 Νεπάλ
Στο Νεπάλ, εκκλησίες δεν μπορούν να αγοράσουν ακίνητα και το νέο σύνταγμα απαγορεύει στην πραγματικότητα στους ανθρώπους να ασπαστούν το χριστιανισμό … 
Το μεγάλο Hindu έθνος του Νεπάλ έχει δημοσιεύσει σχέδιο του νέου συντάγματος που θα απαγορεύει το θρησκευτικό προσηλυτισμό. Ο Πατέρας Σίλας Bogati, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Αποστολικής Vicariate του Νεπάλ, είπε στην Καθολική υπηρεσία ειδήσεων ότι «ο Χριστιανισμός δεν αναγνωρίζεται ως θρησκεία εδώ, σε αντίθεση με τον Ινδουισμό, Βουδισμό ή το Ισλάμ». «Ως εκ τούτου, οι εκκλησίες δεν μπορούν να καταχωρηθούν ως νομικά πρόσωπα και δεν μπορούν να αγοράσουν ακίνητα», πρόσθεσε. «Έχουμε σοβαρή αναπηρία από αυτό». 
# 8 Ιταλία
Κανονικά δεν θα σκεφτόμασταν την Ιταλία ως ένα μέρος όπου διώκονται οι Χριστιανοί, αλλά χάρη στην ισλαμική μετανάστευση αυτό αλλάζει ταχύτατα… 
Λογαριασμοί μουσουλμάνων μεταναστών χλευάζουν και ακόμα επιτίθενται εναντίον χριστιανών στην Ιταλία, κάτι που συνεχώς αυξάνεται. Νωρίτερα αυτό το έτος, ένας σταυρός καταστράφηκε βίαια κοντά σε πολυσύχναστο τζαμί και ένα άγαλμα της Παναγίας καταστράφηκε και μια ομάδα Βορειοαφρικανών το ούρησε. 
# 9 Καναδάς
Ο Καναδάς γίνεται ολοένα και πιο εχθρικό προς τους πιστούς Χριστιανούς και οι επιθέσεις σε εκκλησίες είναι όλο και πιο συχνές. Απλά δείτε αυτό το πρόσφατο παράδειγμα … 
Στις 26 Μαΐου, ένας 22χρονος άνδρας μουσουλμανικής καταγωγής κατηγορήθηκε με φερόμενα εγκλήματα μίσους που διαπράχθηκαν κατά της Εκκλησίας της Αγίας Αικατερίνης της Σιένα και του γειτονικού της δημοτικού σχολείου στο Mississauga, Οντάριο. Ο Iqbal Hessan αντιμετωπίζει πέντε κατηγορίες για φθορά ξένης περιουσίας και πάνω από $ 5.000 σε πρόστιμα. Στις 20 Μαΐου, η Ιερή Καρδιά του αγάλματος του Ιησού που στέκεται μπροστά από την εκκλησία ήταν καλυμμένο με μαύρο χρώμα και τα δάχτυλα των απλωμένων χέρια του κόπηκαν. Πίσω από την εκκλησία, ένα γκράφιτι με τις λέξεις «Δεν υπάρχει Ιουδαίος Θεός» ήταν γραμμένο σε όλο τον τοίχο, μαζί με ένα σχέδιο ενός προσώπου με την ένδειξη «Jewsus.» Αυτός ο βανδαλισμός ήταν η τέταρτη φορά που η εκκλησία στοχεύθηκε. 
# 10 Ηνωμένες Πολιτείες
Αν οι Χριστιανοί μένουν στα σπίτια τους και δεν λένε τίποτα, συνήθως δεν διώκονται σωματικά στη χώρα αυτή. Αλλά τα τελευταία χρόνια έχει υπάρξει ένας αυξανόμενος αριθμός περιστατικών, όπου κήρυκες του δρόμου και άλλοι που προσπαθούν να επηρεάσουν ενεργά τον πολιτισμό, έχουν δεχθεί βίαιη επίθεση. Το παρακάτω είναι ένα πρόσφατο παράδειγμα που συνέβη στο Σιάτλ … 
Δύο κήρυκες του δρόμου δέχθηκαν άγριο ξυλοδαρμό-με γροθιές και κλοτσιές, από ένα πλήθος σε ένα γκέι φεστιβάλ υπερηφάνειας στο Σιάτλ και όλο το περιστατικό συνελήφθη σε βίντεο. 
Οι ιεροκήρυκες κρατούσαν πινακίδες που έγραφαν «Μετανοείτε ή αλλιώς» και «Ο Ιησούς σώζει από την αμαρτία.» Το βίντεο δείχνει μια ομάδα ανθρώπων αρχικά να ουρλιάζει και να απειλεί τους άντρες κατά τη διάρκεια του Pridefest στο Σιάτλ Space Needle. 
Ο τηλεοπτικός σταθμός KOMO ανέφερε ότι ορισμένοι από τους επιτιθέμενους ανήκαν σε μια ομάδα που ονομάζεται NOH8. 
Μια ομάδα γυναικών προσπάθησε να κλέψει τα πλακάτ τους, αλλά ήταν ανεπιτυχείς. Το βίντεο δείχνει στη συνέχεια μια ομάδα ανδρών να αρπάζει ένα από τα πλακάτ του ιεροκήρυκα και να τον σέρνει στο έδαφος. Σε κάποιο σημείο δέχθηκε γροθιές στο πίσω μέρος του κεφαλιού πολλές φορές, ενώ άλλοι φαίνεται να κλωτσούν τον άνθρωπο. 
Φυσικά, όλα αυτά είναι μόνο η αρχή.
Στα επόμενα χρόνια, το μίσος προς τους Χριστιανούς θα συνεχίσει να αυξάνεται και πολλοί πιστοί θα βρεθούν αντιμέτωποι με ορισμένες πολύ δύσκολες επιλογές. 
Τι θα κάνατε αν ήσασταν αναγκασμένοι να επιλέξετε μεταξύ της εργασίας σας και της σχέσης σας με τον Ιησού Χριστό; 
Τι θα κάνατε αν ήσασταν αναγκασμένοι να επιλέξετε ανάμεσα στη ζωή σας και τη σχέση σας με τον Ιησού Χριστό; 
Σχεδόν πριν από 2000 χρόνια, ο Ιησούς μας είπε ότι οι οπαδοί του θα μισιούνταν και θα διώκονταν. Έτσι, τίποτα από αυτά δεν θα πρέπει να είναι έκπληξη για εμάς. Σκεφτείτε τι είχε πει ο Ιησούς στο κατά Ιωάννη κεφάλαιο 15 … 
«Αν ο κόσμος σας μισεί, ξέρετε ότι μισούσε Εμένα προτού να σας μισήσει. Αν ήσασταν όπως ο κόσμος, ο κόσμος θα σας αγαπούσε σαν δικούς του. Αλλά επειδή δεν είσαστε όπως ο κόσμος, δεδομένου ότι σας επέλεξα από τον κόσμο, ο κόσμος σας μισεί, ως εκ τούτου. Θυμηθείτε τη λέξη που σας είπα: Ο υπηρέτης δεν είναι ανώτερος από τον κύριό του. Αν με καταδίωξαν, θα σας καταδιώξουν επίσης. Αν κράτησαν τα λόγια μου, θα κρατήσουν τα δικά σας επίσης». 
Ακριβώς όπως είδαμε κατά την εποχή της πρώτης εκκλησίας, μερικές φορές η φωτιά του διωγμού παρέχει το ιδανικό καύσιμο για την ανάπτυξη της βασιλείας του Θεού. Και μερικές φορές οι διώκτες καταλήγουν να γίνουν εξαιρετικά ριζοσπαστικοί πιστοί.
Το παρακάτω είναι ένα ιδιαίτερα θαυματουργό παράδειγμα … 
«Ένας από τους εργαζομένους της YWAM στη Μέση Ανατολή ήρθε σε επαφή με έναν φίλο νωρίτερα αυτό το χρόνο και συναντήθηκαν, όπου τον σύστησαν σε ένα μαχητή της ISIS ο οποίος είχε σκοτώσει πολλούς Χριστιανούς ήδη. Θέλω να πω ότι είναι μια φρικτή κατάσταση και κατά γενική ομολογία, ήταν πιθανώς σε επιφυλακή», είπε η Τζίνα Fadely, διευθύντρια της Youth With A Mission Frontier Missions, Inc. (YWAM), κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης εμφάνισης στην Φωνή της Μαρτύρων στο Radio Network. 
Η YWAM, μια μη κερδοσκοπική ιεραποστολική οργάνωση που δραστηριοποιείται από το 1960, περιγράφει τον εαυτό της ως «ένα παγκόσμιο κίνημα Χριστιανών από πολλούς πολιτισμούς, ηλικίες και χριστιανικές παραδόσεις, αφιερωμένο στην υπηρεσία του Ιησού σε όλο τον κόσμο». Η Φωνή των Μαρτύρων (VOM) είναι μια άλλη μη κερδοσκοπική που εφιστά την προσοχή στους Χριστιανούς που αντιμετώπιζαν διώξεις σε όλο τον κόσμο. 
Η Fadely, η οποία εμφανίστηκε στο ραδιοφωνικό πρόγραμμα VOM μαζί με τον Kevin Sutter, έναν άλλο ηγέτη της YWAM, μοιράστηκε ότι αυτός ο τζιχαντιστής του Ισλαμικού Κράτους, ομολόγησε όχι μόνο ότι σκοτώνει χριστιανούς, αλλά «ότι πραγματικά το απολάμβανε». 
«Είπε σε αυτόν τον ηγέτη της YWAM πως είχε ξεκινήσει να βλέπει όνειρα ενός ανθρώπου στα λευκά, που ήρθε σε αυτόν και είπε, «σκοτώνεις τους ανθρώπους μου». Και άρχισε να αισθάνεται πολύ άρρωστος και ανήσυχος για ότι έκανε», συνέχισε η Fadely . «Ο μαχητής είπε λίγο πριν σκοτώσει έναν χριστιανό, ξέρω ότι θα με σκοτώσεις, αλλά σου δίνω τη Βίβλο μου». Ο Χριστιανός σκοτώθηκε και αυτός ο μαχητής της ISIS πραγματικά πήρε την Αγία Γραφή και άρχισε να τη διαβάζει. Σε ένα άλλο όνειρο, ο Ιησούς του ζήτησε να τον ακολουθήσει και αυτός τώρα ζητά να γίνει οπαδός του Χριστού και να μαθητεύσει». 
Michael Snyder

hellasforce.com
Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Έλλην εστί Χριστός, Χριστός εστί Ανθρωπιά και σήμερα ο πολιτισμός του ανθρώπου πουλάει σκλάβους τα παιδιά του για να ζει αυτός καλά, και οι Έλληνες χειρότερα, διότι κανείς δεν αγάπησε τον Χριστό, αλλά την Πόρνη εκκλησία του ισραήλ.


    https://www.youtube.com/watch?v=Exq9MITTjx4

    ΑπάντησηΔιαγραφή