Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Βρετανία: Άνδρας έκανε βόλτες στο κέντρο του Λονδίνου τυλιγμένος με τη σημαία του Ισλαμικού Κράτους!


Οι κάτοικοι του Λονδίνου έγιναν την Κυριακή μάρτυρες μίας σοκαριστικής σκηνής, που έλαβε χώρα στο κέντρο της βρετανικής πρωτεύουσας, μπροστά από τα εμβληματικά Ανάκτορα του Ουεστμίνστερ και τον Πύργο του Μπιγκ Μπεν.

Ένας άνδρας τυλιγμένος με την σημαία του Ισλαμικού Κράτους έκανε βόλτα με ένα μικρό κοριτσάκι στους ώμους του, το οποίο κρατούσε μία μικρότερη σημαία της τρομοκρατικής οργάνωσης, σε αυτήν την πολυσύχναστη περιοχή του Λονδίνου, χωρίς μάλιστα να μπορεί κανείς να του πει τίποτα.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η βρετανική αστυνομία επιβεβαίωσε ότι σταμάτησε τον άνδρα που προέβη σε αυτήν την προκλητική πράξη το πρωί του Σαββάτου, ωστόσο έπειτα από λίγο τον άφησε να φύγει καθώς δεν θεωρήθηκε ότι έκανε κάτι παράνομο.

Η απόφαση της βρετανικής αστυνομίας να μη συλλάβει τον άνδρα δέχτηκε έντονες επικρίσεις στα social media, με πολλούς Βρετανούς να λένε ότι δεν αισθάνονται ασφαλείς στο ίδιο τους το «σπίτι».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου