Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

54 χιλιάδες Τούρκοι στρατιώτες στα σύνορα με Συρία


Η Τουρκία ενισχύει τη στρατιωτική της παρουσία κατά μήκος των συριακών συνόρων στο πλαίσιο των αυξανομένων φημών για πιθανή εισβολή καθώς ο διοικητής,  υποστράτηγος των ειδικών δυνάμεων, Σεζάι Ακσακάλ, αποστάλθηκε στην περιοχή με  συνοδεία πυροβολικού και συστοιχίες πυραύλων, που φθάνουν, τώρα,  στη μεθοριακή επαρχία του Κίλις.


Ο αρχηγός του Επιτελείου του τουρκικού στρατού, Χουλούσι Ακάρ και ο β΄διοικητής του Στρατού, στρατηγός Αντέμ Χουντούτι, διενήργησαν ελέγχους των μονάδων στην περιοχή την περασμένη εβδομάδα.

Οι διοικήσεις των τεθωρακισμένων και των μηχανοκίνητων μονάδων αναπτύσσονται κατά μήκος των συνόρων καθώς  και οι ταξιαρχίες καταδρομών από το Καϊσερί και το Μπολού, που έχουν κληθεί από το στρατηγείο του τουρκικού στρατού.

Στο μεταξύ, ένα κομβόι του πυροβολικού και συστοιχίες πυραύλων και εξοπλισμός από την περιοχή της Άγκυρας έχουν φθάσει στη νοτιοανατολική μεθοριακή επαρχία του Κίλις. Μάλιστα, έχουν πάρει θέσεις στις περιοχές Elbeyli και Öncüpınar κατά μήκος των συνόρων.

Επιπρόσθετα, ένα τάγμα που ανήκει στην 4η Ταξιαρχία Καταδρομών που σταθμεύει στην ανατολική επαρχία του Τουνσελί, έχει προβεί σε αναδιάταξη στα σύνορα της Συρίας από την περασμένη εβδομάδα.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν  τουλάχιστον 54.000 στρατιώτες που έχει αναπτυχθεί κατά μήκος των συνόρων με τη Συρία που αντιστοιχούν στο 15% του συνόλου των στρατευμάτων στη χώρα, γράφει το τούρκικο δημοσίευμα.


http://www.echedoros-a.gr/2015/07/54.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου