Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Παραιτείται η κυβέρνηση αν επικρατήσει το "ΝΑΙ" και πάμε σ'εκλογές - Ν.Παππάς: "Δεν μας ψήφισε ο ελληνικός λαός για να εφαρμόσουμε μνημονιακές πολιτικές"


Παραίτηση της κυβέρνησης προανήγγειλε εμμέσως πλην σαφώς ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό στην περίπτωση που το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος έχει ως πλειοψηφική απόφαση αυτή του «ναι».

Αν και ο υπουργός Επικρατείας απέφυγε να διατυπώσει ευθαρσώς το ενδεχόμενο αυτό εντούτοις ερωτώμενος τι θα γίνει την επόμενη ημέρα εάν στο δημοψήφισμα επικρατήσει το «ναι» ο ίδιος απάντησε ότι «Δεν ψηφιστήκαμε από τον ελληνικό λαό για να εφαρμόσουμε μνημονιακές πολιτικές» . Σε ερώτηση εάν αυτό ερμηνεύεται ως παραίτηση της κυβέρνησης ο ίδιος είπε «νομίζω ότι σας απάντησα».

Εάν αυτό συνιστά και την επίσημη άποψη του Μαξίμου τότε το επερχόμενο δημοψήφισμα δεν αφορά πλέον μόνο το ευρώ ή τη δραχμή αλλά την ίδια την κυβέρνηση και κατά πόσο το εκλογικό σώμα επικροτεί την μέχρι τώρα διαπραγματευτική της πολιτική.

Είναι δημοψήφισμα που πρακτικά οδηγεί σε νέες εκλογές, μάλλον στς 2 Αυγούστου με όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά. Το σίγουρο είναι ότι την Τριτη δεν θα ανοίξουν οι τράπεζες και δεν θα υπάρξει άρση του capital control. Και από εκεί και πέρα θα "μετράνε κανόνια" οι δανειστές (υπάρχει και η πληρωμη των Ευρωπαίων με κάου 3,5 δισ. στις 20 Ιουλίου)...

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι βέβαιο ότι θα επανεκλεγεί και οι διαπραγματεύσεις θα ξεκινήσουν πάλι, αλλά εν μέσω ερειπίων...

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου