Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Επάρκεια φαρμάκων εξασφαλίζει η ελληνική φαρμακοβιομηχανία--ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΦΑΡΜΑΚΟΥ ΣΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ!


Πλήρη επάρκεια σε φάρμακα διαβεβαιώνει ότι εξασφαλίζει η ελληνική φαρμακοβιομηχανία, υπογραμμίζοντας ότι λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την πλήρη επάρκεια των νοσοκομείων και των φαρμακείων στα φάρμακα που έχουν ανάγκη οι ασθενείς για τη θεραπεία τους.

«Στις κρίσιμες συνθήκες που αντιμετωπίζει σήμερα ο τόπος, οι ελληνικές παραγωγικές επιχειρήσεις φαρμάκου, με πλήρη συναίσθηση της κοινωνικής ευθύνης τους, θα σταθούν δίπλα στον Έλληνα ασθενή, προσφέροντάς του απρόσκοπτα την απαραίτητη φαρμακευτική θεραπεία του. Είμαστε βέβαιοι, πως την ίδια ευαισθησία, ευθύνη και ετοιμότητα επιδεικνύει και το σύνολο των επιχειρήσεων φαρμάκου που δραστηριοποιείται στη χώρα μας», αναφέρει η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ). 
Παράλληλα, η ΠΕΦ καλεί την κυβέρνηση, να κάνει ό,τι είναι δυνατό, στο πλαίσιο των υφιστάμενων περιορισμών στην κίνηση κεφαλαίου, για να διευκολύνει τις επιχειρήσεις παραγωγής φαρμάκου στην προμήθεια των απαραίτητων πρώτων υλών και στην πραγματοποίηση των ζωτικών οικονομικών συναλλαγών τους. 
hellasforce.com


ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΦΑΡΜΑΚΟΥ ΣΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ! Κατάλαβες τώρα Έλληνα γιατί ήθελαν να συντρίψουν την ντόπια φαρμακοβιομηχανία;

TEVALUXEMBURGΣτο πλευρό των δανειστών παίρνουν θέση οι μεγάλες πολυεθνικές φαρμακευτικές εταιρείες, επιχειρώντας να διαδώσουν το κλίμα πανικού και στην αγορά του φαρμάκου. 
Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, οι πολυεθνικές φαρμακοβιομηχανίες αποφάσισαν να εξυπηρετούν μόνο το 50% των παραγγελιών τους, σε μια προσπάθεια να… 
ελαχιστοποιήσουν το ρίσκο τους σε αυτές τις κρίσιμες ώρες για τη χώρα. 
Αυτό σημαίνει ότι επιδιώκουν ξεκάθαρα να δημιουργηθεί σοβαρό πρόβλημα στην αγορά, με μεγάλες ελλείψεις φαρμάκων, καθώς οι πολίτες θα πηγαίνουν στα φαρμακεία να προμηθευτούν τα αναγκαία τους φάρμακα και οι φαρμακοποιοί θα αδυνατούν να τους εξυπηρετήσουν. 
Σε σύμπνοια με τις πολυεθνικές φαρμακευτικές, βρίσκονται και κάποιες ιδιωτικές φαρμακαποθήκες. Ήδη, ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, Κωνσταντίνος Λουράντος, με ανακοίνωσή του καταγγέλλει ορισμένες από αυτές, οι οποίες «απαιτούν μετρητά για τις παραγγελίες από τους φαρμακοποιούς, οι οποίοι εργάζονται στο πάγκο εξυπηρετώντας ασφαλισμένους και ασθενείς. Οι φαρμακοποιοί θα συνεχίσουν με όποιες οικονομικές και ψυχικές δυνάμεις διαθέτουν , να επιτελούν τον ρόλο τους και να εξυπηρετούν το κοινωνικό σύνολο. Ζητάμε από τον υπουργό υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή να προφυλάξει την φαρμακευτική αγορά, από τους λίγους μέχρι στιγμής «εμπόρους φαρμάκων», γιατί το Φάρμακο είναι κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα». Ο ελληνικός λαός είναι σε θέση να κρίνει και θα κρίνει, εκείνους που τούτες τις κρίσιμες στιγμές παίζουν το πιο βρώμικο παιχνίδι, με μόνο στόχο να αυξήσουν ακόμη περισσότερο τα κέρδη τους, από την επιβολή των νέων μέτρων που επιχειρούν –μέσω των δανειστών- να επιβάλουν στην αγορά φαρμάκου… 
Απέναντι σε αυτό τον «πόλεμο» των ξένων πολυεθνικών, οι ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες, συναισθανόμενες την κρισιμότητα των ωρών, αποφάσισαν να εξυπηρετούν το 100% των αναγκών, προμηθεύοντας τις απαραίτητες ποσότητες φαρμάκων ακόμα και με πίστωση. Ξεπερνώντας το σκόπελο της ρευστότητας, ακόμα και το γεγονός ότι τους οφείλονται εκατοντάδες εκατομμύρια από τον ΕΟΠΥΥ και τα δημόσια νοσοκομεία, στηρίζουν όπως πάντοτε τα ελληνικά φαρμακεία, τον Έλληνα πολίτη και τη δημόσια υγεία στη χώρα. 
Οι πολυεθνικές, από την άλλη, αντί να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, επιλέγουν να τραβήξουν το χαλί, όχι μόνο κάτω από τα πόδια της κυβέρνησης αυτή τη στιγμή, αλλά υπονομεύοντας εν γένει τη δημόσια υγεία στη χώρα. 
Αποδεικνύεται περίτρανα δε, ότι περίμεναν στη γωνία να πλήξουν την αξιοπιστία του υπουργείου Υγείας, καθώς ο υπουργός, Παναγιώτης Κουρουμπλής, είχε δηλώσει στη Βουλή, το Σάββατο, κατά τη συζήτηση επί της πρότασης δημοψηφίσματος: 
«Κυκλοφορούν ορισμένες φήμες στο διαδίκτυο για την έλλειψη φαρμάκων. Το υπουργείο Υγείας παρακολουθεί αυτή τη διαδικασία. Δεν υπάρχει κανένα μα κανένα πρόβλημα και διαβεβαιώνω κατηγορηματικά τον ελληνικό λαό, ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα στον τομέα του φαρμάκου». 
Η κυβέρνηση οφείλει να αποδείξει στην πράξη, ότι αντιλαμβάνεται ποιοι είναι αυτοί που βάζουν πλάτη στον ευαίσθητο τομέα του φαρμάκου και ποιοι είναι αυτοί που ενεργούν αποκλειστικά και μόνο με βάση τα συμφέροντά τους. Το «όχι» της κυβέρνησης στα παράλογα αιτήματα των δανειστών, τα οποία στρέφονται και πάλι ενάντια στις ελληνικές φαρμακευτικές επιχειρήσεις, είναι επιβεβλημένο, μετά και από αυτή την ιδιαιτέρως αρνητική εξέλιξη. 

newsbomb.gr
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου