Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Η Γερμανία χάνει άμεσα € 80 δις από ενδεχόμενη ελληνική χρεοκοπία

Οι γερμανικές ζημίες σε περίπτωση πτώχευσης της Ελλάδας εκτιμούνται στα € 80 δισεκατομμύρια, που αντιστοιχούν στο ισοδύναμο ποσό της οικονομικής ενίσχυσης του Βερολίνου στην Αθήνα. Αυτό ανακοινώθηκε από τον πρόεδρο της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Ομοσπονδιακής Βουλής, Gunther Krichbaum σε συνέντευξή του  στην εφημερίδα της Λειψίας «Leipziger folkstsaytung».
Σύμφωνα με τον ίδιο, στην περίπτωση αυτή (της πτώχευσης) θα πρέπει η ΕΕ να προσφέρει «επείγουσα ανθρωπιστική βοήθεια», βάσει των σχετικών συμβάσεων αλλά και γιατί η χώρα μπορεί να φθάσει στα πρόθυρα της κοινωνικής αναταραχής.
Όλα αυτά απαιτούν τη σύγκληση συνεδριάσεων έκτακτης ανάγκης, και βέβαια και της Bundestag, είπε ο Κρίχμπαουμ.

http://www.echedoros-a.gr/
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου