Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Αντώναρος: "Ο Κ.Καραμανλής παρακολουθεί τις εξελίξεις - Την διαπραγμάτευση θα την κρίνουμε από το αποτέλεσμα"


Για την πορεία των διαπραγματεύσεων και το ρόλο της Κεντροδεξιάς τοποθετήθηκε ο πρώην υπουργός και κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος.

Μιλώντας σε ρ/σ, ο κ. Αντώναρος υπογράμμισε ότι ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής παρακολουθεί τις εξελίξεις όπως ο μέσος πολίτης αναμένοντας την επίτευξη της συμφωνίας.

Ο ίδιος άφησε αιχμές κατά του Γιάνη Βαρουφάκη διερωτόμενος: «είναι δυνατόν ο Υπουργός Οικονομικών να λέει πράγματα και μετά να τα παίρνει πίσω;» και συνέχισε: «αυτός δεν είναι καλός τρόπος διαπραγμάτευσης αλλά αυτό θα το κρίνουμε εκ του αποτελέσματος» θέλωντας να μην αφήσει και τις δηλώσεις στελεχών της πρώην συγκυβέρνησης για την πορεία των διαπραγματεύσεων πριν αυτές ολοκληρωθούν.

Κληθείς να σχολιάσει το ρόλο της Νέας Δημοκρατίας στο νέο πολιτικό σκηνικό, ο κ. Αντώναρος υπογράμμισε ότι «η ΝΔ, ο κεντρικός φορέας της, ήταν και πρέπει να είναι ένα κόμμα με ανοιχτή αγκαλιά, με πολυσυλλεκτική διάθεση, με κοινωνική ευαισθησία, με ευρωπαϊκό προσανατολισμό, είχαμε πάντα στους κόλπους μας, φωτεινά μυαλά που εξέφραζαν διάφορες απόψεις, δεν ήμασταν όλοι καρμπόν, αλλά η κρατούσα άποψη ήταν η φωνή της συναίνεσης».

Ερωτηθείς για τη διαπραγμάτευση εκτίμησε ότι «έχουμε μια συμφωνία που πιστεύω πως έρχεται, δεν πρέπει εμείς ως ΝΔ να είμαστε έτοιμοι να πούμε τι θα κάναμε αύριο;» και πρόσθεσε: «θεωρώ πολύ πιθανό να ολοκληρωθούν οι συνεννοήσεις, ξέρω ότι πάντα πριν την ολοκλήρωση τους όλοι μιλάνε για ρήξη».

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Παρακολουθεί τίς εξελίξεις.............τρώγωντας σουβλάκια καί πίτσες αναπαυτικά στόν καναπέ του ό βούδας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή