Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Ποινική δίωξη στους συλληφθέντες ληστές της Ν.Αγχιάλου.

Το φορτηγάκι Nissan Navara που χρησιμοποιήθηκε σε ληστείες στις περιοχές του Αμπελώνα και της Φαρκαδόνας Θεσσαλίας αποτέλεσε το στοιχείο κλειδί που οδήγησε την Αντιτρομοκρατική στα ίχνη των τριών ληστών στη Χρυσή Ακτή της Νέας Αγχιάλου Βόλου.

Το ίδιο αυτοκίνητο, το οποίο ήδη από τον Απρίλιο είχε τεθεί στο μικροσκόπιο των Αρχών, μετά τη ληστεία στον Αμπελώνα, ήταν το όχημα που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε από τον Σπύρο Δραβίλα και τον Γ. Τσιρώνη για την προετοιμασία ενός νέου χτυπήματος, αυτή τη φορά σε τράπεζα (υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς) στο Μοναστήρι Λάρισας.

Αυτό ήταν και το μοιραίο γι' αυτούς λάθος. Η αστυνομία έφτασε στα ίχνη τους την Παρασκευή, οπότε και εντόπισαν αρχικά τον Δραβίλα να οδηγεί το όχημα στο σουπερμάρκετ «Γαλαξίας» στον Βόλο.

Ο ίδιος φέρεται να παρέλαβε από τη μεζονέτα τον Γ. Τσιρώνη και οι δύο ληστές κατευθύνθηκαν προς την περιοχή για εποπτεία της τράπεζας στόχου.

Η Αντιτρομοκρατική, που ανέλαβε την υπόθεση, είχε πλέον στα χέρια της όλα τα στοιχεία με τα οποία θα μπορούσε να προχωρήσει στην επιχείρηση σύλληψής, η οποία αποδείχθηκε αιματηρή.

Οι αστυνομικοί παρακολούθησαν διακριτικά τη μεζονέτα στην οποία είχαν καταφύγει οι ληστές. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που οι συλληφθέντες δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν.

Παρότι οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι ανάμεσα στους συλληφθέντες ήταν και ο Γ. Πετρακάκος, τελικά τα δεδομένα άλλαξαν, καθώς, όπως τελικά έγινε γνωστό από την ταυτοποίηση των δραστών, στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. έπεσαν ο Σ. Χριστοδούλου και ο «ληστής με τα μαύρα» Γ. Τσιρώνης, ενώ ο Σ. Δραβίλας (συνεργάτης του Β. Παλαιοκώστα) αυτοκτόνησε με καλάσνικοφ (τέσσερις σφαίρες) για να μη συλληφθεί.

 Η μεζονέτα της Αγχιάλου

Μετά την επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων, στη μεζονέτα όπου διέμεναν οι ληστές εντοπίστηκε ένα Volkswagen Passat και μια Jaguar, τα οποία είχαν κλαπεί από τη Γλυφάδα, καθώς κι ένα Nissan Navara, το οποίο είχε κλαπεί από την Ηλιούπολη.

Περίπου στις 6.00 το απόγευμα του Σαββάτου Τσιρώνης και Χριστοδούλου οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, όπου τους ασκήθηκε ποινική δίωξη και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για διακεκριμένη οπλοκατοχή, διακεκριμένη περίπτωση κλοπής και ληστείες.

Την Κυριακή θα οδηγηθούν στο Εφετείο για να εκτελεστούν τα εντάλματα που εκκρεμούσαν σε βάρος τους.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου