Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Μια ακόμα μαρτυρία έρχεται να ρίξει φως στην υπόθεση του Γιακουμάκη.

Οι Αρχές προσπαθούν να ρίξουν φως στην υπόθεση του αδικοχαμένου Γιακουμάκη, μετά από την κατάθεση ενός 20χρονου νεαρού στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων καθώς ανατρέπει τα δεδομένα.

Όπως επιβεβαιώνει σε καθημερινή εφημερίδα ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, πριν από περίπου είκοσι ημέρες ένας συμφοιτητής του Βαγγέλη Γιακουμάκη έδωσε με την κατάθεση του νέα διάσταση στο θρίλερ της εξαφάνισης και του θανάτου του. Ο νεαρός φέρεται ότι κατέθεσε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ιωαννίνων ότι τα ίχνη του Βαγγέλη είχαν χαθεί το βράδυ, πριν από την εξαφάνιση. Σύμφωνα με τη μαρτυρία, ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής Κώστας Μάντζαρης σε κατ' ιδίαν συνάντηση του είχε εκμυστηρευθεί ότι «ο Βαγγέλης Γιακουμάκης το προηγούμενο βράδυ της εξαφάνισης του είχε αναχωρήσει από το δωμάτιο του με άγνωστο προορισμό και επέστρεψε στη σχολή του στις 7.00 το πρωί της μοιραίας ημέρας».

Οι ισχυρισμοί του νεαρού προκάλεσαν έκπληξη στους αστυνομικούς, καθώς από τις έως τώρα καταθέσεις προέκυπτε ότι ο άτυχος φοιτητής είχε διανυκτερεύσει στο δωμάτιο του και το επόμενο πρωινό ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα του με μαθήματα και φαγητό στη σχολή. Αν τελικά επαληθευτούν όσα κατέθεσε πριν από είκοσι ημέρες ο συμφοιτητής του, δημιουργούνται νέα δεδομένα, αφού η τυχόν πολύωρη απουσία του αδικοχαμένου 20χρονου πιθανώς να έχει άμεση σχέση με τον θάνατο του.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου