Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Νέα συστοιχία του συστήματος Ball-E εγκαθιστά η Ρωσία στην Κριμαία



Μοίρα του ακτοπλοϊκού συστήματος Ball-E που κάνει χρήση πυραύλων Kh-35/Kh-35E μεταφέρθηκε από τον στόλο της Κασπίας στην περιοχή της Κριμαίας.

Πιο συγκεκριμένα μετακινήθηκε πυραυλικό σύστημα από το 46ο Τάγμα και θα εγκατασταθεί στην περιοχή της Σεβαστούπολης για την ενίσχυση της άμυνας στην Χερσόνησο της Κριμαίας μετατρέποντάς την σε οχυρό.

Το σύστημα που φέρεται επί τροχοφόρων φορτηγών 8Χ8 με 4πλους και 8πλους εκτοξευτές με πυραύλους Kh-35E εμβέλειας 130χλμ. και βάρος κεφαλής 450κιλών ενώ η ταχύτητα του φτάνει στα 0,8μαχ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου