Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

ΑΝΕΛ: «Άκρως φασιστική και αποκρουστική ενέργεια ο προπηλακισμός του Βαρουφάκη»


Τον προπηλακισμό του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη καταδίκασε η εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη, μιλώντας για «άκρως φασιστική και αποκρουστική ενέργεια».
«Δεν έχει την παραμικρή σημασία αν οι δράστες προέρχονται από μία μικρή μειοψηφία ή όχι», συμπλήρωσε και σημείωσε ότι «η βία και η βαναυσότητα δεν έχουν θέση στη Δημοκρατία, όπου το μόνο μέτρο είναι ο διάλογος και δείκτης Πολιτισμού ο σεβασμός στην άποψη του άλλου».

Η ESCAPE MEDIA δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και η ESCAPE MEDIA ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου