Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΡΑΚ ΕΒΑΛΑΝ ΜΗΤΕΡΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΟ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟ ΓΙΟ ΤΗΣ


Ένας Βρετανός  κουρδικής καταγωγής ο οποίος ταξίδεψε στο Ιράκ για να πολεμήσει το Ισλαμικό Κράτος ισχυρίζεται ότι η τρομοκρατική οργάνωση τάισε τη μητέρα δολοφονημένου θύματος απαγωγής με το μαγειρεμένο κρέας του γιού της, όταν αυτή πήγε στο στρατηγείο της ISIS , παρακαλώντας να δει το παιδί της. 
Ο 36 χρονος  Yasir Abdulla,  φρουρός ασφαλείας στο Keighley( δυτικό Γιορκσάιρ) αποφάσισε να πάει στο Ιράκ και να πολεμήσει την ISIS όταν έμαθε ότι οι τρομοκράτες είχαν φτάσει στα  έξι μίλια από το χωριό του.

Ο  Yasir Abdulla  που είναι πατέρας 4 παιδιών, επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο την περασμένη εβδομάδα και διηγήθηκε  το περιστατικό του καννιβαλισμού στην εφημερίδα  The Sun . 
Όταν ηλικιωμένη κούρδισσα  της οποίας είχαν απαγάγει το γιό οι τζιχαντιστές της ISIS , πήγε στην έδρα τους στη Μοσούλη για να παρακαλέσει για την απελευθέρωση του γιού της, την έβαλαν να τον φάει, χωρίς να το ξέρει. 
«Ήταν αποφασισμένη να βρει τον γιο της και πήγε στην έδρα της ISIS και ζήτησε να τον δει.Οι άνδρες ISIS της είπαν να καθίσει γιατί είχε διανύσει έναν μακρύ δρόμο και  ότι θα πρέπει να της δώσουν κάτι να φάει  πριν την πάνε να συναντήσει τον γιο της. Της έφεραν φλιτζάνια του τσαγιού της και της πρόσφεραν  ένα μαγειρευτό φαγητό, με κρέας και ρύζι . Αυτή σκέφθηκε ότι ήταν μια ευγενική χειρονομία. 
«Αλλά είχαν  σκοτώσει και στη συνέχεια τεμαχίσει τον γιό της και αφού τελείωσε το γεύμα και ζήτησε να τον δει , εκείνοι γέλασαν και της είπαν: 
» Μόλις τον φάγατε. « 
Aυτά τα περιστατικά καννιβαλισμού δεν είναι πρωτόγνωρα. Οι ισλαμιστές στη Συρία έκαναν μπάρμπεκιου με τα κομμένα κεφάλια πιλότων, ενώ στις 13 Ιουνίου 2013, το Cnn έπαιρνε και συνέντευξη από τον κανίβαλο που έτρωγε ωμή την καρδιά Σύριου στρατιώτη. {Τότε είχαμε συντάξει σχετικό άρθρο}. 
προσοχή ακολουθούν σκληρές εικόνες 

Κατά την παραμονή του στο Ιράκ, ο  Abdulla αποκάλυψε πως οι ισλαμιστές της ISIS  τρομοκρατούν τους ντόπιους, απειλώντας τους ότι θα τους θάψουν ζωντανούς εάν δεν παραδοθούν . 
Είπε επίσης πώς η τρομοκρατική οργάνωση δολοφονεί τους κρατούμενους ρίχνοντάς τους σε ένα «ανθρώπινο ολοκάυτωμα » και ότι ο ίδιος είδε την ξαδέλφη του να καίγεται έτσι (daily mail). 
Οι νέες λεπτομέρειες σχετικά με τη σκληρότητα του Ισλαμικού Κράτους  γίνονται γνωστές την ώρα που ο Πρωθυπουργός του Ιράκ, Haider al-Abadi ,κάλεσε τους μαχητές όλων  των φυλών να εγκαταλείψουν τους τζιχαντιστές διότι επίκειται επίθεση ανακατάληψης του Τικρίτ, πατρίδα του Σαντάμ Χουσεΐν, στα 80 μίλια βόρεια της Βαγδάτης . 
Σιίτες πολιτοφύλακες, ανάμεσά τους και εθελοντές άνδρες της Χεζμπολλά μαζί με τις ιρακινές δυνάμεις  έχουν οι ήδη παραταχθεί γύρω από το Τικρίτ. 
Το Τικρίτ, είναι μία από τις μεγαλύτερες πόλεις στην κατοχή του Ισλαμικού Κράτους Ιράκ και Μ Συρίας, βρίσκεται στο δρόμο για Μοσούλη,επίσης υπό την κατοχή  της ISIS. 

dimpenews.com
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου