Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Δημοσκόπηση ΣΟΚ για ΝΔ και Σαμαρά – Πλησιάζουν τα νούμερα του ΠΑΣΟΚ

Χαοτικό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ και σημαντική υπεροχή του Αλέξη Τσίπρα έναντι του Αντώνη Σαμαρά καταγράφει δημοσκόπηση της Metron Analysis.

Στην καταλληλότητα για Πρωθυπουργία ο Σαμαράς πέφτει στο 13%, ενώ ο Αλέξης τσίπρας συγκεντρώνει ποσοστό 55%.

Σε ότι αφορά την πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 42,1% έναντι της Νέας Δημοκρατίας που βρίσκεται στο 18,3% .

Τρίτο κόμμα αναδεικνύεται το Ποτάμι με 5,7% και ακολουθούν Χρυσή Αυγή με 5,3%, ΚΚΕ με 4,1%, Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3,8%, ΠΑΣΟΚ με 3%, Ένωση Κεντρώων με 2,5% και Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών 1,4%.

Σχετικά με τις διαπραγματεύσεις, το 68% των πολιτών δηλώνει ικανοποιημένο από τους χειρισμούς της κυβέρνησης ενώ το 23% διαφωνεί.

Εν τω μεταξύ το 76% αξιολογεί ως θετική την πορεία της κυβέρνησης έναντι 18% που την αξιολογεί ως αρνητική.

http://www.hellasforce.com/blog/
Πηγή

1 σχόλιο: