Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ: «ΜΕ ΛΥΠΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΘΕΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ»


Υπέρ του θρησκευτικού όρκου τοποθετείται ο μητροπολίτης Φθιώτιδας με δήλωσή του παίρνοντας ξεκάθαρη θέση στην συζήτηση που άνοιξε με αφορμή τον πολιτικό όρκο του νέου πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.
Σε αντίθεση με άλλους ιεράρχες που τάσσονται υπέρ της κατάργησης διατυπώνοντας μάλιστα την άποψη ότι τα ευαγγελικά κείμενα το απαγορεύουν ρητά, ο μητροπολίτης Φθιώτιδας τονίζει πως «κάνουν λάθος». Ο κ. Νικόλαος εξηγεί πως «ο θρησκευτικός όρκος είναι αναγνώριση της εκκλησίας και δεν είναι όρκος μεταξύ ανθρώπων», αναφέρει στο lamiastar.gr.
«Η νέα άθεη κυβέρνηση παραμερίζει την εκκλησία και αυτό με λυπεί» λέει ο κ. Νικόλαος και εύχεται ο ελληνικός λαός να μην το μετανιώσει. Ο μητροπολίτης εκφράζει επίσης την άποψη πως ο κ. Τσίπρας δεν θα προχωρήσει τελικά στον διαχωρισμό Εκκλησίας κράτους γιατί δεν θα τον συμφέρει οικονομικά.

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Τουλάχιστον τά συριζοτσιπρίδια κύριε μητροπολίτα είναι δηλωμένα άθεα, αντίχριστα καί μισελληνικά καί τό ξέρουμε όλοι αυτό. Γιατί ποτέ δέν διαμαρτυρήθηκες γιά τούς υποτιθέμενους ''θρήσκειους πατριώτες'' πασοκονουδούλες πού ξεπούλησαν τήν Ελλάδα καί ήταν ημέρα καί νύκτα μέσα στίς βρωμοσυναγωγές? Είναι πολύ μεγάλη ή υποκρισία σου.........πώς καταντήσατε έτσι οί παππάδες? Έχετε συναίσθηση στό μαύρο σας τό χάλι? Υπόψιν, όχι όλοι, αλλά ένα μεγάλο κομμάτι τού κλήρου θέλει πέταμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή