Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Ισραήλ - Χεζμπολάχ: Στα πρόθυρα πολέμου !


Για 15 νεκρούς Ισραηλινούς κάνει λόγο αραβική πηγή, στα σύνορα Ισραήλ-Λιβάνου. Οι στρατιώτες επέβαιναν σε όχημα το οποίο επλήγη από αντιαρματικό πύραυλο. Μέχρι στιγμής οι Ισραηλινοί, αν και παραδέχτηκαν την επίθεση, δεν έχουν κάνει, ακριβή, λόγο για τις απώλειες που υπέστησαν. 

Νωρίς το πρωί πυρά όλμων έπληξαν ισραηλινό φυλάκιο στο όρος Ερμών, στο Γκολάν. Οι Ισραηλινοί απάντησαν με πυρά πυροβολικού, βάλλοντας περίπου 30 οβίδες. Ισραηλινές περίπολοι αναπτύχθηκαν στην περιοχή και ένα όχημα μιας από αυτές επλήγη. 

Ισραηλινά μέσα κάνουν λόγο για δύο νεκρούς και επτά τραυματίες Ισραηλινούς στρατιώτες. Νωρίτερα είχε διαρρεύσει μαι πληροφορία, βάσει της οποίας Ισραηλινοί στρατιώτες είχαν αιχμαλωτισθεί. Ωστόσο το Ισραήλ διέψευσε την πληροφορία αυτή. 

Σε κάθε περίπτωση η ένταση στην περιοχή αυξάνει επικίνδυνα και η ειρήνη πλέον κρέμεται, κυριολεκτικά, σε μια κλωστή, καθώς πιθανή ισραηλινή επίθεση κατά της Χεζμπολάχ, η οποία και ανέλαβε την ευθύνη για το πλήγμα, μπορεί να προκαλέσει ισραηλινή εμπλοκή στον συριακό πόλεμο, με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται. 

Την ίδια ώρα η Χαμάς, επιχειρεί να αποκτήσει ξανά γέφυρες με τη Χεζμπολάχ και το Ιράν. Αν κάτι τέτοιο συμβεί οι φλόγες του πολέμου μπορεί να επεκταθούν σε μεγάλη έκταση, με απρόβλεπτες συνέπειες. 

Πηγές: Sputnik, Jerusalem Post, Haaretz
Απόδοση-Επιμέλεια: http://www.onalert.gr/stories/israhl-xezmpolax-sta-prouyra-polemou/40368

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου