Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

NATO: Οι τελευταίες μέρες της ISAF στο Αφγανιστάν;


Την Κυριακή η δύναμη του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν (ISAF) αποχαιρέτησε το Αφγανιστάν σε ειδική τελετή που σήμανε το τέλος των 13 χρόνων μαχών σε μια χώρα που εξακολουθεί να μαστίζεται από τη βίαιη ένοπλη δράση των Ταλιμπάν. 
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα χαιρέτισε την αποχώρηση της ISAF (Διεθνής Δύναμη Αρωγής για την Ασφάλεια) από το Αφγανιστάν λέγοντας ότι η τελετή αποχώρησης στην Καμπούλ "είναι ορόσημο" για τις ΗΠΑ καθώς όπως και τόνισε "η μάχιμη αποστολή μας στο Αφγανιστάν τελειώνει και ο μεγαλύτερος σε διάρκεια πόλεμος στην αμερικανική ιστορία φθάνει υπεύθυνα στο τέλος του"


Υπενθυμίζεται ότι από την 1η Ιανουαρίου 2015 η αποστολή "Resolute Support" για την αρωγή και την εκπαίδευση του αφγανικού στρατού θα διαδεχθεί την αποστολή των μάχιμων στρατευμάτων της ISAF. Περίπου 12.500 άνδρες θα παραμείνουν στο Αφγανιστάν για να βοηθήσουν τις αφγανικές δυνάμεις ασφαλείας. Σύμφωνα με την κατάσταση εως έχει σήμερα εως το τέλος του 2015 οι αμερικανικές δυνάμεις στο Αφγανιστάν θα έχουν μειωθεί κατά το ήμισυ. Στα τέλη του 2016, δεν θα παραμένει παρά μία περιορισμένη δύναμη για να προστατεύει την πρεσβεία στην Καμπούλ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου