Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Όλη η ΑΛΗΘΕΙΑ για την Κρίση στη ΡΩΣΙΑ!!!

Eπειδη το ξερετε οτι εχουμε καλες πηγες θα πουμε ποια ειναι η αληθεια με την κριση στη Ρωσια.Μια αληθεια που δεν τη λεει κανεις γιατι δεν πρεπει να την ξερει κανεις η τουλαχιστον οχι η μαγαλη μαζα των υπνωτισμενων λαων…
Υπενθυμιζουμε οτι σε περιοδους πολεμου και μεγαλων κρισεων τα
παλιοχαρτα που λεγονται χρηματα εχουν πολυ λιγη εως μηδαμινη αξια….
Το κουμαντο το κανει αυτος που εχει το χρυσο(δειτε τι εγινε εδω με τα ενεχυροδανειστηρια που ανοιγαν σαν σουβλατζηδικα για ν αρπαξουν χρυσα κοσμηματα).
Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Χρυσού, η κεντρική τράπεζα της Ρωσίας αγόρασε 55 τόνους χρυσού, από τους 93 που αγοράστηκαν συνολικά από τις κεντρικές τράπεζες όλου του κόσμου και είναι μακράν η χώρα με τις μεγαλύτερες αγορές χρυσού.Αισιως εχει
μαζέψει 1.150 τόνους στο θησαυροφυλάκιό της.Σε αντίθεση, οι ΗΠΑ εχουν  δηλωσει 8.133 τονους(θυσαυροφυλακιο Fort Knox) αν και κυκλοφορουν συνομωσιολογικες φημες ότι ο χρυσός αυτός έχει δεσμευτεί σε συμφωνίες swap με ξένες κυβερνήσεις ή τράπεζες, άλλοι πιστεύουν ότι έχει μεταφερθεί και πωληθεί μυστικά και κάποιοι άλλοι πιστεύουν ότι οι μπάρες του Fort Knox δεν είναι τίποτα άλλο παρά επιχρυσωμένο βολφράμιο.
Οι  ΗΠΑ που δεν μπορει ν αγορασει χρυσο γιατι οικονομια της παει κατα διαολου και δεν το λεει κανεις .Κλέβει αυτόν που είχε η Ουκρανία, δήθεν για να τον φυλάξει σε «ασφαλές σημείο». .Η κυβερνηση ετοιμαζεται να ζητησει απο το κογκρεσο νεα αυξηση εξωτερικου χρεους,εφτασε τα 18 τρις,(3 παραπανω απο το προηγουμενο ετος και κανεις δεν ξερει αν θα εγκριθει,θυμαστε τι εγινε περισυ) και το δολλαριο κοντευει να γινει χαρτοπετσετα.
Οι Ρωσοι εχουν στα χερια τους το φυσικο αεριο και ο βαρυς χειμωνας στην Ευρωπη τωρα ξεκινα.,με
πολλούς να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου πώς αν η Ε.Ε. συνεχίσει αυτή την πολιτική απέναντι στη Ρωσία θα «παγώσουν» πολλές χώρες.
Αυτοι που θελουν να ελεγξουν τον κοσμο χρειαζονται τον χρυσο.Αυτοι που τους εκπροσωπουν ειναι οι Ροτσιλντς και οι Ροκφελερς.Ηδη εχουν φαει “πορτα” απο τον κοντο οταν τον πλευρισαν(σε αντιθεση με τον πιτσαδορο τον Γκορμπατσωφ και τον μεθυστακα τον Γιετσιν).Τωρα προσπαθουν να αποδυναμωσουν τον Πουτιν που ειναι το μονο αντιπαλο δεος εναντια στν ΝΤΠ με την πτωση της τιμης του πετρελαιου.
Ειναι προφανες,σύμφωνα με το sinomosiologos.blogspot.gr,οτι ο ηγετης της Ρωσικης αρκουδας εχει δυο διεξοδους.
Η πρωτη ειναι οι στρατηγικες κινησεις με την ενεργεια και η δευτερη …. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ!!!


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου