Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Παύλος Χαϊκάλης: Γιατί έδωσε 5.000 ευρώ στον Αποστολόπουλο


Το ποσό των 5.000 ευρώ είχε δώσει ο Παύλος Χαϊκάλης στον Γιώργο Αποστολόπουλο, τον φερόμενο ως μεσάζοντα στην υπόθεση χρηματισμού
Με δηλώσεις του το πρωί του Σαββάτου 20 Δεκεμβρίου στον ΣΚΑΙ, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ ανέφερε πως είχε δώσει στον κ. Αποστολόπουλο 5.000 ευρώ για να τα επενδύσει σε Χρηματιστήριο στο εξωτερικό. 
Όπως υποστήριξε ο κ. Χαϊκάλης, ο κ. Αποστολόπουλος του πρότεινε να του δώσει χρήματα, τα οποία εκείνος θα επένδυε με προοπτική κέρδους 10%.
Τελικά, ο κ. Χαϊκάλης του έδωσε 5.000 ευρώ και όπως είπε τους πρώτους δυο μήνες του απέδωσε τόκους 500 ευρώ για κάθε μήνα.
Ωστόσο, μετά, όπως υποστήριξε ο βουλευτής, παρατηρήθηκε καθυστέρηση. Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε, η Τράπεζα στην οποία είχε δάνειο ο κ. Χαϊκάλης τον πίεζε να καταθέσει χρήματα. Τελικά, ο κ. Αποστολόπουλος, όπως δήλωσε ο βουλευτής, του έδωσε 800 ευρώ ως μέρος του κεφαλαίου.
Στην ίδια συνέντευξη, ο κ. Χαϊκάλης ανέφερε «Δεν κατηγορώ τον Σαμαρά. Δεν κατηγορώ κανέναν» και μάλιστα κάλεσε τον πρωθυπουργό με κοινό δικηγόρο «να πάμε να κάνουμε μήνυση σε αυτόν τον άνθρωπο».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου