Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Κορινθία: Άφωνοι οι αστυνομικοί από την δράση 17χρόνης τσιγγάνας..


Η τσιγγάνα μπήκε στο σπίτι και ακινητοποίησε τον ιδιοκτήτη με αιχμηρό αντικείμενο...
Εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Κιάτου υπόθεση ληστείας σε σπίτι ηλικιωμένου, η οποία σημειώθηκε στο Κιάτο στις 10 Μαρτίου 2014 και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος μίας 17χρονης τσιγγάνας για ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

 Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι η 17χρονη, μαζί με μία άγνωστη συνεργό της, το βράδυ του περασμένου Μαρτίου, αφού αρχικά μπήκαν στο σπίτι ενός ηλικιωμένου, με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου, τον λήστεψαν, αφαιρώντας του χρήματα και μία ηλεκτρονική συσκευή, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι αστυνομικοί έμειναν άφωνοι από την ταυτότητα και την ηλικία της λησταρχίνας αφού η μεθοδολογία παρέπεμπε σε άντρα με πείρα σε τέτοιου είδους χτυπήματα. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Πηγή2

1 σχόλιο:

  1. Είναι τρόπος ζωής γιά μία τουρκογύφτισσα πού τήν αποκαλείται πολύ κομψά ''τσιγγάνα''. Δέν προκαλεί πιά καμμία εντύπωση ή δράση τών τουρκόγυφτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή