Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

«ΑΝΑΤΡΟΠΗ» : Tα 1.650 εκ του Καρατζαφέρη είναι απο μεταφορά χρημάτων και όχι απο μίζα!

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο θέμα του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ και στο θέμα της «Μίζας των Ελικοπτέρων των Super Puma «!
 

Μιλώντας στο MEGA  και στην εκπομπή του «Πρετεντέρη  Ανατροπή » Ο γνωστός Ποινικολόγος Δημητρακόπουλος αποκάλυψε ότι ήρθε σε επαφή μαζί ο Δικηγόρος των Επιχειρηματιών που  έχουν σχέση με την υπόθεση των Super Puma και του γνωστοποίησαν ότι τα χρήματα στο λογαριασμό του Καρατζαφέρη μπήκαν από μεταφορά ενός ποσού  που τους δόθηκε στην Ελλάδα!

Καταρρίπτεται έτσι η θεωρία της Μίζας και μάλλον έχει δίκιο ο Καρατζαφέρης όταν είπε στη εκπομπή του ότι η υπόθεση είναι πολιτικά στημένη !

Το να έβγαλε έξω χρήματα ο Καρατζαφέρης  εκτός του Τραπεζικού συστήματος και (δεν θα  είναι ο μόνος )είναι θέμα της εφορίας και της δικαιοσύνης ,αλλά είναι άλλο πράμα να κατηγορηθεί για «Μίζα και μάλιστα από εξοπλιστικά συστήματα !»

Γιατί ο Πατριωτικός λόγος του Καρατζαφέρη σίγουρα ενοχλούσε και ενοχλούσε και  πολλούς ,αλλά αν η υπόθεση είναι όπως αρχίζει να φαίνεται το όλο θέμα θα γυρίσει Μπούμερανγκ  σε αυτούς που την σχεδίασαν !

Ο Καρατζαφέρης το είπε στη εκπομπή του σήμερα και τα υπονοούμενα  που άφησε είναι κάτι παραπάνω από  εμφανή για το ποιος και γιατί το σχεδίασε !


Πηγή

2 σχόλια:

  1. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.ΧΑΧΑΧΑΧΑ. ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ Η ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ..ΤΟ ΟΤΙ ΕΝΟΧΛΕΙ ΓΙΑ ΤΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΌΤΟ..ΔΝ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΛΑΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΝ ΒΟΥΛΗ Κ ΕΙΧΕ ΥΨΗΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ Κ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΩΡΑ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ?ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΠΑΣΟΚ ΝΔ Κ ΠΑΠΑΔΗΜΟ...ΒΑΓΓΕΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιό είναι αυτό τό βλήμα πού δηλώνει πώς έχει ό καρακωλοτούμπας ''πατριωτικό'' λόγο? Ποιός είναι αυτός ό λόγος? Ό αρχιμασσώνος παπαδήμιος τής λέσχης bilderberg? Ό τρισκατάρατος εβραίος τζέφρυς πού συνεργάστηκε γιά τό ''καλό'' τής πατρίδος? Ό εβραιοναζιστής σαχλαμαράς πού μάς έκανε νά παραμιλάμε? Ή κοροιδία καί ή εξαπάτηση, ή απατεωνιά καί τά ψέματα πού μάς φλόμωσε ό προδότης σέ 500.000 ψηφοφόρους του? Δυστυχώς ήμουν κι εγώ ανάμεσά τους δεν τό κρύβω, βρείστε με ελεύθερα. Μήν προκαλεί όμως ό φλούφλης πού γράφει γιά ψευτοπατριωτικούς λόγους. Άς τό βουλώσει καί άς γλύφει ελεύθερα τόν προδότη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή