Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Ρώσος ΥΠΕΞ: Οι Αμερικανοί προσπαθούν να ανατρέψουν κρυφά τον πρόεδρο της Συρίας


Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ, δήλωσε το Σάββατο, ότι οι Αμερικανοί υπό το πρόσχημα των επιχειρήσεων κατά του ‘ισλαμικού κράτους’ προσπαθούν να ανατρέψουν ‘κρυφά’ τον πρόεδρο της Συρίας, Μπασάρ αλ Άσαντ.
«Τα σχόλια του Σεργκέι Λαβρόφ», σημειώνει η αραβική ‘αλ Αχέντ’ (Τα Νέα),  έγιναν λίγες ημέρες πριν από τις προγραμματισμένες συνομιλίες στη Μόσχα μεταξύ του προέδρου της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν και αντιπροσωπείας από τη Συρία.
Ο Λαβρόφ, κατηγόρησε τις ΗΠΑ ότι έχουν «διεστραμμένη λογική» για τον Σύρο πρόεδρο, λέγοντας ότι η Ουάσιγκτον κατηγόρησε το συριακό καθεστώς υπό τον Μπασάρ αλ Άσαντ για ευθύνη του  στη συρροή της πλημμυρίδας των τζιχαντιστών που καταφθάνουν στην περιοχή.
«Οι Αμερικανοί διατείνονται ότι το καθεστώς του Άσαντ είναι σημαντικός παράγοντας που οδηγεί τους τρομοκράτες στην περιοχή και θα προσπαθήσουν να τον ανατρέψουν. Νομίζω ότι αυτή είναι μια διεστραμμένη λογική», δήλωσε ο Λαβρόφ.
Ο Λαβρόφ υποστήριξε ότι ο Αμερικανός ομόλογός του, Τζον Κέρι, του είπε ότι η Ουάσιγκτον δεν έλαβε εντολή για τις επιχειρήσεις που κάνει κατά του ‘ισλαμικού κράτους’, από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, διότι θα προαπαιτούσε την αναγνώριση του καθεστώτος του Μπασάρ αλ Άσαντ, κατά κάποιο τρόπο».
«Η Συρία είναι μία κυρίαρχη χώρα, ένα μέλος του ΟΗΕ. Αυτή η λογική δεν είναι σωστή», δήλωσε ο Λαβρόφ, σύμφωνα με το αραβικό δημοσίευμα.

http://www.echedoros-a.gr/
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου