Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Είπε ο Άγιος Ιωάννης Χρυσόστομος

Σοφά λόγια του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου


* Εκείνος που θέλει να βρει την Αλήθεια, πρέπει να καθαρθεί πρώτα από τα πάθη του. Γιατί όποιος απαλλάσσεται από τα πάθη, απαλλάσσεται και από την πλάνη και γνωρίζει την Αλήθεια.

* Μην βάζεις την ομόνοια πάνω από την αλήθεια.

* Δεν θα έχουμε κανένα κέρδος από την ορθή μας πίστη, αν η ζωή μας είναι αμαρτωλή, όπως επίσης δεν θα έχουμε καμίαν ωφέλεια από την ενάρετη ζωή μας, αν η πίστη μας δεν είναι υγιής.

* Ας μην φερόμαστε στους αντιφρονούντες με επιθετικότητα και αγριότητα, αλλά ας συζητάμε μαζί τους με μετριοπάθεια, γιατί τίποτα δεν είναι ισχυρότερο από την συγκαταβατικότητα και την πραότητα. «Ο δούλος του Κυρίου δεν πρέπει να είναι εριστικός, αλλά ήπιος και ανεκτικός απέναντι σε όλους « (Β’ Τιμ. 2:24).

* Ακόμα κι αν ζεις ανώτερη πνευματική ζωή, δεν θα αποκτήσεις καμία παρρησία στο Θεό, εφόσον αδιαφορείς για τους αδελφούς σου που χάνονται.

* Δεν είναι δυνατό να σωθεί κανείς, αν δεν κάνει τίποτα για τη σωτηρία του πλησίον του.

* Εκείνος που φροντίζει να σώσει έναν αμελή αδελφό και να τον αρπάξει από το στόμα του διαβόλου, μιμείται, όσο είναι ανθρωπίνως δυνατόν, το Θεό. Τι θα μπορούσε να εξισωθεί μ’ αυτό το έργο; Απ’ όλα τα κατορθώματα είναι το μεγαλύτερο, όλης της αρετής είναι το αποκορύφωμα.

* Τα πάθη που τυραννούν πιο πολύ τους ανθρώπους είναι η πλεονεξία και η ακολασία.

* Η λύπη, η αγωνία, ο θυμός και οι πολλές μέριμνες σκοτίζουν το νου και δεν τον αφήνουν να κάνει λογικές σκέψεις.

* Τα αμαρτήματα είναι οι αιτίες όλων των κακών. Στα αμαρτήματα οφείλονται οι λύπες, στα αμαρτήματα οι ταραχές, οι πόλεμοι, οι αρρώστιες.

* Η αμαρτία, πριν εμφανιστεί και πραγματοποιηθεί, σκοτίζει το λογισμό και εξαπατά το νου. Όταν όμως, ολοκληρωθεί, τότε φανερώνει την απρέπειά της, προξενώντας διαρκή οδύνη στην ψυχή και αφαιρώντας την παρρησία της συνειδήσεως.

* Πηγή κακών είναι η έλλειψη μέτρου στις επιθυμίες μας. Σ’ αυτήν οφείλονται οι πορνείες, οι πλεονεξίες, οι κλεψιές, οι φόνοι, οι ληστείες, ολόκληρη η διαφθορά της ψυχής. Α μην επιζητούμε, λοιπόν, περισσότερα από τα απαραίτητα και στην τροφή και στα ενδύματα και στα σπίτια και στις άλλες σωματικές ανάγκες.

* Αρχή της ραθυμίας είναι η αναβολή. ας μην αναβάλλουμε, λοιπόν, για αύριο τη διόρθωσή μας, «γιατί δεν ξέρουμε τι θα φέρει η αυριανή μέρα» (Παροιμ.27:1), ούτε να λέμε ότι θα νικήσουμε την κακή συνήθεια σιγά-σιγά, γιατί αυτό το «σιγά-σιγά» δεν θα φτάσει ποτέ.

* Για τούτο, πάνω απ’ όλα πρέπει πιο πολύ να κλαίμε: Για το ότι, επειδή οι κακοί στην εποχή μας έγιναν πολλοί, τα κακά δεν προκαλούν πια ντροπή σ’ εκείνους που τα διαπράττουν.

* Ό,τι γίνεται στον καιρό του, είναι χρήσιμο. Ό,τι γίνεται άκαιρα, όχι μόνο άχρηστο είναι, αλλά και βλαβερό.

πηγή: Θέματα Ζωής Β' 
Ιερά Μονή Παρακλήτου
http://inpantanassis.blogspot.gr/2014/11/blog-post_52.html
Πηγή

11 σχόλια:

  1. Δεν είναι μόνο το υβρεολόγιο και το χυδαιολόγιο κατά των προγόνων μας ( τους χαρακτηρίζει χειρότερους και από τα γουρούνια που κυλιούνται σε ακαθαρσίες!) και του απαράμιλλου πολιτισμού τους του μισέλληνα Χρυσόστομου, το μίσος του κατά των γυναικών (σκουλίκια τις αποκαλεί!) και η εβραιοδουλεία του. Μερικά ακόμα δείγματα:

    ΤΑ ΕΓΚΩΜΙΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ
    «Όπως ακριβώς δεν ωφελεί καθόλου η περιτομή ούτε βλάπτει η έλλειψις περιτομής, έτσι ούτε βλάπτει η δουλεία ούτε ωφελεί η ελευθερία»!!! «Εις την Α΄ Κορινθίους Ομιλία» ΙΘ΄ σελ. 535.

    ΕΠΑΙΝΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΧΕΙΑΣ (Η ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ)
    Κατά την Βίβλο ο Αβραάμ εξέδιδε την γυναίκα του Σάρρα στους βασιλιάδες της εποχής του, παρουσιάζοντάς την για αδελφή του. Να πώς επαινεί και τον Αβραάμ και την Σάρρα.
    «Είδες την θαυμάσιαν τούτη γυναίκα που λάμπουσα από της ψυχής το κάλλος αλλά και της όψεως, στις (υποδείξεις) του δικαίου (Αβραάμ) πορευομένη; Αυτήν να μιμείσθε γυναίκες… (!) αυτό είναι φιλίας και υπακοής γνώρισμα… υπέρ του δικαίου (Αβραάμ) και εις μοιχείαν εαυτήν (Σάρρα) εξέδωσεν και συνουσίας ανέχετο βαρβαρικής (!!!) …Είδες αγαπητέ μου την ευμήχανον του θεού σοφία;» Ι. Χρυσοστόμου Παραινετικός… της αγίας Τεσσαρακοστης Ομιλία ΛΒ΄ ε΄25… ή (53.299.22.εως 53.300.48) ή ΤLG Joannes Chrysostomus Scr. Work #112 53.300.46

    Η απέχθειά του προς τον χορό και το τραγούδι.
    Στο βιβλίο του Αλέξη Σολωμού «Ο Άγιος Βάκχος» διαβάζουμε:
    «δεν τον ενοχλούσαν μονάχα οι παραστάσεις των χορευτών και των μίμων. Ζητούσε από τους χριστιανούς να ξεγράψουν οριστικά κάθε λαϊκό τους τραγούδι. Οι αγωγιάτες να μην τραγουδάνε πάνω στο κάρο τους ούτε οι κοπέλες στον αργαλειό τους ούτε οι μανάδες νανουρίζοντας τα μωρά τους. Τα λείψανα αυτά της αρχαίας Ελληνικής ζωής έπρεπε να τα αντικαταστήσουν με ψαλμούς του Δαβίδ».

    Στο «ΠΗΔΑΛΙΟ» (εκδ. Βασ. Ρηγοπούλου, Καρόλου Ντηλ 4, Θεσς/νίκη) κατά τον χριστιανικό κόσμο «είναι η Διαθήκη μετά την καινή και την παλαιά, η μετά τας αγίας γραφάς αγία Γραφή») διαβάζουμε από την εν Λαοδικεία τοπική σύνοδο εν έτει 364, κανών 53ος :
    «ότι ου δει χριστιανούς εις γάμους απερχομένους βαλλίζειν ή ορχήσθαι αλλά σεμνώς δειπνείν ή αιριστείν ως πρέπει Χριστιανοίς». Κατηγορηματική δηλαδή απαγόρευση του τραγουδιού και του χορού, των κατ’ εξοχήν Ελληνικών αυτών στοιχείων.





    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ??ΠΟΣΟ ΣΤΟΚΟΣ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ Κ ΤΑ ΙΔΙΑ??ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΣΑΤΑΝΟΠΑΓΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ Κ ΜΥΑΛΟ ΚΟΚΟΡΑ.Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΒΡΩΜΙΣΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ Κ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΗΣΕ Κ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΦΟΥΡΑΚΗΣ,ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ ΕΙΠΕ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΓΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΤΝ ΌΡΘΟΔΟΞΊΑ ΜΕ ΨΕΜΜΑΤΑ.ΤΟ ΝΑ ΛΕΣ ΟΛΗ ΤΝ ΩΡΑ ΟΤΙ Ο ΑΒΡΑΑΜ ΕΞΕΔΙΔΕ ΤΝ ΣΑΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΣΟ ΣΑΤΑΝΟΨΥΧΌΣ ΕΙΣΑΙ.ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΝ ΒΡΙΣΚΕΙ Κ ΟΧΙ ΑΠΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ.ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΝ ΜΠΑΙ ΔΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΑΠΑΤΟΥΣΕ ΤΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΗΡΑ ΜΕ ΤΝ ΓΑΝΥΜΗΔΗ Κ ΑΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ Κ ΕΧΟΥΝ ΗΘΟΣ..ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΣΑΣ ΜΙΛΑΜΕ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΣΤΕ Κ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΚΌΥΤΕ ΒΙΤΣΙΟΖΙΚΑ ΣΑΤΑΝΟΔΟΥΛΑΚΙΑ.
    ΒΑΓΓΕΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  3. Οι ηθικές αξίες στην Αγία Γραφή.
    Η ανηθικότητα είναι ένα από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της Βίβλου.

    Οι Χριστιανοί πιστεύουν ότι η Αγία Γραφή, έχει ηθικοπλαστικά μηνύματα, εν τούτοις μια απλή ανάγνωση της , καταρρίπτει πάραυτα τον ισχυρισμό αυτό.

    Κι αυτό είναι το θέμα: Οι χριστιανοί, στην συντριπτική τους πλειονότητά τους, ΔΕΝ έχουν διαβάσει ποτέ στη ζωή τους, ούτε μια αράδα από το «ιερό» βιβλίο της θρησκείας τους. Απλώς καταπίνουν αμάσητο, ό,τι τους ταΐζουν, αυτοί που υποτίθεται ότι το έχουν διαβάσει.

    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ο ΜΑΣΤΡΟΠΟΣ ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ Η ΠΟΡΝΗ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ
    Ο «προπάτορας» των Χριστιανών Αβραάμ, εκπορνεύει την σύζυγό του, Σάρα, παρουσιάζοντάς την ως αδελφή του, για να προστατεύσει τη ζωή του...

    " Και έγινε πείνα σ' αυτή τη γη· και ο Άβραμ κατέβηκε στην Αίγυπτο για να παροικήσει εκεί· επειδή, η πείνα στη γη ήταν βαριά. Και όταν πλησίαζε να μπει μέσα στην Αίγυπτο, είπε στη Σάρα, τη γυναίκα του: «Δες, γνωρίζω ότι είσαι μια όμορφη γυναίκα· θα συμβεί, λοιπόν, ώστε καθώς σε δουν οι Αιγύπτιοι θα πουν: “Γυναίκα του είναι αυτή”· και θα με φονεύσουν, εσένα όμως θα σε διαφυλάξουν ζωντανή· πες, λοιπόν, ότι είσαι αδελφή μου, για να γίνει σε μένα καλό εξαιτίας σου, και να διαφυλαχθεί η ζωή μου, για χάρη σου». Και όταν ο Άβραμ μπήκε μέσα στην Αίγυπτο, είδαν οι Αιγύπτιοι τη γυναίκα ότι ήταν υπερβολικά ωραία. Και οι άρχοντες του Φαραώ την είδαν, και την επαίνεσαν στον Φαραώ· και πήραν τη γυναίκα στο σπίτι του Φαραώ. Και μεταχειρίστηκαν τον Άβραμ καλά για χάρη της· και είχε πρόβατα, και βόδια, και γαϊδούρια, και δούλους, και δούλες, και θηλυκά γαϊδούρια και καμήλες."
    (Γένεσις, 12: 10-16)








    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Ο ΛΩΤ "ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ" ΤΙΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ, ΤΙΣ ΞΕΠΑΡΘΕΝΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!!!
    Οι ακόλαστοι Σοδομίτες έχουν περικυκλώσει το σπίτι του «δίκαιου» Λωτ, ζητώντας του να τους παραδώσει τους αγγέλους που φιλοξενεί για να τους βιάσουν. Όμως, ο «δίκαιος» Λωτ, έχει μια καλύτερη αντιπρόταση: Προσφέρει στους Σοδομίτες, αντί των αγγέλων, τις κόρες του, διαφημίζοντας μάλιστα και την παρθενία τους...

    " ..... Και πριν κοιμηθούν, οι άνδρες τής πόλης, οι άνδρες των Σοδόμων, περικύκλωσαν το σπίτι, νέοι και γέροντες, ολόκληρος ο λαός μαζί, από παντού· και έκραζαν στον Λωτ,...... Και ο Λωτ....... είπε: «Μη, αδελφοί μου, μη πράξετε ένα τέτοιο κακό· δέστε, έχω δύο θυγατέρες, που δεν γνώρισαν άνδρα· να σας τις φέρω, λοιπόν, έξω· και κάντε σ' αυτές, όπως σας φανεί αρεστό·.......».
    (Γένεσις, 19: 1-8)

    Ο κόρες του «δίκαιου» Λωτ πηδιούνται με τον πατέρα τους και καθίστανται έγκυες. Ο Λωτ, υποτίθεται ότι δεν καταλαβαίνει τι κάνει, καθ' ότι μεθυσμένος...

    Και ο Λωτ ανέβηκε από τη Σηγώρ, και κατοίκησε στο βουνό, και μαζί του οι δύο θυγατέρες του, ......Και η μεγαλύτερη είπε στη νεότερη: «Ο πατέρας μας είναι γέροντας, και άνθρωπος δεν υπάρχει επάνω στη γη για να μπει μέσα προς εμάς, σύμφωνα με τη συνήθεια ολόκληρης της γης......· και ας κοιμηθούμε μαζί του, και ας αναστήσουμε σπέρμα από τον πατέρα μας»......και η μεγαλύτερη μπήκε μέσα, και κοιμήθηκε με τον πατέρα της· κι εκείνος δεν κατάλαβε ούτε πότε αυτή πλάγιασε, και πότε σηκώθηκε. Και την επαύριο η μεγαλύτερη είπε στη νεότερη: «Δες, εγώ κοιμήθηκα χθες τη νύχτα με τον πατέρα μας· ας τον ποτίσουμε κρασί και τούτη τη νύχτα, και μπαίνοντας μέσα εσύ, κοιμήσου μαζί του, και ας αναστήσουμε σπέρμα από τον πατέρα μας». Πότισαν, λοιπόν, κι εκείνη τη νύχτα τον πατέρα τους κρασί, και αφού σηκώθηκε η νεότερη, κοιμήθηκε μαζί του· κι εκείνος δεν κατάλαβε ούτε πότε αυτή πλάγιασε, και πότε σηκώθηκε.

    Και συνέλαβαν οι δύο θυγατέρες του Λωτ από τον πατέρα τους. [ Δηλαδή....ούτε που πήρε είδηση ο Λωτ, ξεπαρθενεύοντας τις κόρες του!!!]
    (Γένεσις, 19: 30-36)









    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Αβραάμ, δέχεται να θυσιάσει τον μοναχογιό του, Ισαάκ, για να αποδείξει την πίστη του στον Θεό...

    Και ύστερα από τα πράγματα αυτά, ο Θεός δοκίμασε τον Αβραάμ, και του είπε: Αβραάμ· κι εκείνος είπε: «Εδώ είμαι». Και είπε: «Πάρε τώρα τον γιο σου τον μονογενή, που αγάπησες, τον Ισαάκ, και πήγαινε στον τόπο Μοριά, και πρόσφερέ τον εκεί σε ολοκαύτωμα επάνω σε ένα από τα βουνά, που θα σου πω». Και αφού ο Αβραάμ σηκώθηκε ενωρίς το πρωί, σαμάρωσε το γαϊδούρι του, και πήρε μαζί του δύο από τους δούλους του, και τον γιο του τον Ισαάκ· και αφού έσχισε ξύλα για την ολοκαύτωση, σηκώθηκε, και πήγε στον τόπο που του είπε ο Θεός. [...] Και αφού έφτασαν στον τόπο, που του είχε πει ο Θεός, ο Αβραάμ οικοδόμησε εκεί το θυσιαστήριο, και τακτοποίησε τα ξύλα, και αφού έδεσε τον Ισαάκ τον γιο του, τον έβαλε επάνω στο θυσιαστήριο, επάνω στα ξύλα· κι απλώνοντας ο Αβραάμ το χέρι του, πήρε τη μάχαιρα για να σφάξει τον γιο του. [ΕΔΩ Ο ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ....ΖΗΤΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!]
    (Γένεσις, 22: 1-10)

    Ο γιος του Αβραάμ, Ισαάκ, εκπορνεύει την σύζυγό του, Ρεβέκκα, χρησιμοποιώντας κι αυτός το «κόλπο της αδελφής» [ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ!]
    Και ο Ισαάκ κατοίκησε στα Γέραρα. Και οι άνδρες τού τόπου ρώτησαν για τη γυναίκα του· και είπε: «Είναι αδελφή μου»· επειδή, φοβήθηκε να πει: «Είναι γυναίκα μου»· λέγοντας, «μήπως με φονεύσουν οι άνδρες τού τόπου εξαιτίας της Ρεβέκκας· επειδή, ήταν ωραία στην όψη».
    (Γένεσις, 26: 6-7)

    ΑΛΛΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΕΔΩ
    Ο Ιακώβ, γίνεται ερωτικό αντικείμενο συναλλαγής, για λίγους μανδραγόρες, από την σύζυγό του, Ραχήλ...
    Και ο Ρουβήν πήγε τις ημέρες τού θερισμού τού σιταριού, και βρήκε μανδραγόρες στο χωράφι, και τους έφερε στη Λεία τη μητέρα του. Και η Ραχήλ είπε στη Λεία: «Δώσε μου, παρακαλώ, από τους μανδραγόρες τού γιου σου». Κι εκείνη της είπε:
    «Μικρό πράγμα είναι ότι πήρες τον άνδρα μου; Και θέλεις να πάρεις και τους μανδραγόρες τού γιου μου;». Και η Ραχήλ είπε: «Λοιπόν, ας κοιμηθεί μαζί σου αυτή τη νύχτα για τους μανδραγόρες τού γιου σου». Και ο Ιακώβ ήρθε το βράδυ από το χωράφι, και η Λεία βγαίνοντας σε συνάντησή του, είπε:
    «Μέσα σε μένα θα μπεις, επειδή σε μίσθωσα με μισθό, τους μανδραγόρες τού γιου μου. Και κοιμήθηκε μαζί της εκείνη τη νύχτα».
    (Γένεσις, 30: 14-16)

    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ANHΘΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΡΟΠΑΤΟΡΩΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ









    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βρέ έναν μαλάκα πού έκανε ή μάνα του...........4 σχόλια, 4 μαλακίες! 4 στά 4, μπράβο κέρδισες μαλάκα, τζάκ πότ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δυο μισουσε περισσοτερο θανασιμα. Τους Ελληνες και τις γυναικες. Κανενας δεν εβρισε και δεν μισησε τοσο πολυ τους Ελληνες. Γι αυτο και το παπαδαριο, τον τιμα ιδιαιτερα. Το πραγματικο ονομα του ειναι "Βρωμοστομος".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΣΤΟΚΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΛΑΤΡΕΣ.ΟΙ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΣΟ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΤΝ ΕΛΛΑΔΑ Κ ΠΟΣΟ ΤΙΜΟΥΣΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.ΑΠΛΑ ΔΝ ΔΕΧΟΤΑΝ ΤΙΣ ΠΟΡΝΕΣ Κ ΤΟΥΣ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ,ΑΝ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΝ ΜΥΓΑ Κ ΝΑ ΣΕ ΤΣΟΥΖΕΙ.ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ Κ ΕΙΛIΚΡΊΝΗΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΤΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ,ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΝ ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ Κ ΡΑΒΟΥΝ Κ ΕΡΜΗΝΕΥΌΥΝ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ.ΠΊΑΣΕ ΕΝΑ ΕΠΙΣΤΗΜΌΝΑ ΘΕΟΛΟΓΟ ΚΤΛΠ Κ ΘΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.Κ ΞΥΠΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.ΤΡΩΣ ΠΟΛΥ ΣΑΝΟ Κ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΩΣ ΑΝΩΝΥΥΜΟΣ ΘΑ ΕΣΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ Κ ΘΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ,ΕΝΩ ΤΝ ΧΡΥΣΟΣΤΌΜΟ ΤΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ.Κ ΚΥΡΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΝ ΘΕΟ.ΕΝΩ ΕΣΥ ΘΑ ΟΔΕΥΕΙΣ ΠΡΟΣ ΚΟΛΑΣΗ ΜΠΟΥΦΟ.
      ΒΑΓΓΕΛΑΣ

      Διαγραφή
  8. Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΨΕΥΤΗΣ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΟΚΟΡΑ.ΙΔΙΟ ΜΥΑΛΟ ΕΧΟΥΝ.ΠΛΕΟΝ ΔΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΡΜΗΝΙΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΣΑΣ.ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΣΑΤΑΝΟΨΥΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ 4 ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΕ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΔΝ ΚΑΤΕΧΕΙ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΥΡΤΩ ΠΟΥ ΣΑΚΑΤΕΨΕ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΜΟΥΓΓΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΝ ΕΒΡΑΙΩΝ.ΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΙΑ ΤΝ ΧΡΊΣΤΟ ΕΧΟΥΝ Κ ΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΌΛΑΤΡΕΣ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ..ΠΑΡΕ ΤΝ ΠΟΔΙΤΣΑ ΣΟΥ Κ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΡΩΠΟΠΕΡΠΕΡΗΘΡΑ..
    ΒΑΓΓΕΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σάλτα καί γαμήσου ρέ σκατόψυχε αντίχριστε.........τό τσουτσούνι βγήκε νά βρίσει τόν Χρυσόστομο........τράβα γιά εξορκισμό γρήγορα, αφρούς βγάζεις από τά αυτιά δαιμονισμένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή