Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Μέγαρα: 90 εκατομμύρια λαθραία τσιγάρα «πιάστηκαν» από το Λιμενικό


Τεράστια ποσότητα λαθραίων τσιγάρων εντόπισε το Λιμενικό. Τεμάχια που ξεπερνούν τα 90 εκατομμύρια, ανακαλύφθηκαν το Σάββατο από το Λιμενικό σε οχηματαγωγό πλοίο, στη θαλάσσια περιοχή Πάχης, Μεγάρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία , το πλοίο που κατασχέθηκε, μετέφερε εννέα φορτηγά γεμάτα λαθραία τσιγάρα, ενώ συνελήφθησαν επτά Ουκρανοί μέλη του πληρώματος.

Σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές η ποσότητα των λαθραίων τσιγάρων που εντοπίστηκε, αποτελεί τη δεύτερη σε μέγεθος που έχει εντοπιστεί από το Λιμενικό, όπως λέει το ρεπορτάζ.

Η επακριβής καταμέτρηση των λαθραίων τσιγάρων θα διενεργηθεί από τις αρμόδιες Τελωνειακές Αρχές, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το ύψος των διαφυγόντων δασμών, ανέρχεται σε περίπου 30.000.000 ευρώ, ποσό…. υπέρογκο θα έλεγε κανείς. Όπως διαβάσαμε σε ειδησιογραφικό πόρταλ, για την υπόθεση έχει ενημερωθεί ο αρμόδιος Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αθηνών για τις περαιτέρω ενέργειες.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου