Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

«Η Πιονγιάνγκ θα μπορούσε να κατασκευάσει πυρηνική κεφαλή»


Ο Αμερικανός στρατηγός υποστήριξε ότι η Βόρεια Κορέα έχει ενδεχομένως τη δυνατότητα να κατασκευάσει πυρηνική κεφαλή που θα μπορούσε να τοποθετηθεί σε πύραυλο.
Ο στρατηγός Κέρτις Σκαπαρότι, διοικητής των αμερικανικών δυνάμεων στη Νότια Κορέα, προχώρησε στη δήλωση αυτή κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, παραδεχόμενος ότι δεν έχει καμία απόδειξη για τα όσα υποστηρίζει και ότι δεν έχει καμία ένδειξη ότι η Βόρεια Κορέα διεξήγαγε δοκιμές σε ένα τέτοιο όπλο.

«Δεν υποστηρίζω ότι το γνωρίζω αυτό βασιζόμενος σε αποδείξεις, όμως πιστεύω ότι έχουν αποκτήσει αρκετή τεχνογνωσία», υπογράμμισε ο ίδιος.

Οι αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών δεν έχουν αλλάξει την αξιολόγησή τους για το πυρηνικό πρόγραμμα της Βόρειας Κορέας διαβεβαίωσαν στο Γαλλικό Πρακτορείο αξιωματούχοι έπειτα από τις δηλώσεις του στρατηγού Σκαπαρότι.

«Δεν έχουμε λόγους να αμφισβητήσουμε αυτόν τον ισχυρισμό του στρατηγού όμως δεν υπάρχει κανένα γεγονός ούτε απόδειξη που να το επιβεβαιώνει», εξήγησε από την πλευρά του ο εκπρόσωπος Τύπου του Πενταγώνου ο αντιναύαρχος Τζον Κίρμπι.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου