Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Δεκατρείς «Φονιάδες του Βυθού» ρίχνουν ΥΠΕΘΑ & ΓΕΕΘΑ στο Αιγαίο !

Παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια και του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου θα πραγματοποιηθεί σήμερα  Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014, η τελετή καθέλκυσης  του υποβρυχίου ΩΚΕΑΝΟΣ, στις εγκαταστάσεις των ΕΝΑΕ, στο Σκαραμαγκά.

Στην τελετή θα παραστούν η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Δεκατρείς «Φονιάδες του Βυθού» ρίχνουν  ΥΠΕΘΑ & ΓΕΕΘΑ στο Αιγαίο !
 

 Αλλαγή σχεδίων έφερε η μη απόκτηση από ότι όλα δείχνουν των Φρεγατών ανοιχτής θάλασσας έστω και με την ενοικίαση από το Γαλλικό Ναυτικό που είχε πέσει στο τραπέζι κατά την επίσκεψη του Ολάντ στην Ελλάδα.

 Αρκετοί Έλληνες πολιτικοί τότε είχαν πανηγυρίσει με την εκλογή Ολάντ ,αλλά αποδείχθηκε τόσο λίγος και σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Σαρκοζί .

Ας όψεται όμως στην Ελλάδα που κάποιοι φρόντισαν να “κανιβαλίσουν “ την Φρεγάτα Μπουμπουλίνα και να την αποσύρουν πρόωρα στερώντας την από το Ναυτικό μας (οι ευθύνες είναι και στους ίδιους) από την Αντιαεροπορική Άμυνα του Αιγαίου σε πλοία επιφανείας !

Αν αναλογιστούμε ότι και κάποιοι άλλοι φρόντισαν να κατεβάσουν εντελώς πρόωρα και χωρίς κανένα σχεδιασμό τα Αεροπλάνα Ναυτικής Συνεργασίας ,σε έναν τομέα που η Ελλάδα ήταν πρωταγωνιστής στη συλλογή πληροφοριών του ΝΑΤΟ , αφήνοντας την Τουρκία να αλώσει το Αιγαίο με τα” CN-235” ου πρόσφατα αναβαθμίστηκαν .

 Με την παραλαβή δε του πρώτου αεροσκάφους έγκαιρης προειδοποίησης και ελέγχου (AEW&C) της εταιρείας Boeing. η Τουρκία κυριαρχεί στο Αιγαίο από πλευράς πληροφοριών !

 Στα πλοία επιφανείας είχαμε την ανακοίνωση του Τούρκικου Ναυτικού για την ναυπήγηση του μίνι Αεροπλανοφόρου (Ελικοπτεροφόρου στην ουσία

) Αφού με ανακοίνωση του Προέδρου της κατασκευάστριας Ισπανικής εταιρίας δεν κατασκευάζεται καταπέλτης απογείωσης μαχητικών !

Τα Υποβρύχια της Ελλάδος ήταν η έσχατη λύση για την άμεση αντιμετώπιση των Τουρκικών Ναυτικών δυνάμεων στο Αιγαίο και η εισήγηση των Επιτελείων πέρασε στον ΥΕΘΑ Αβραμόπουλο που τράβηξε τον” Άσσο” κερδίζοντας την παρτίδα !

 Δεν πέρασε ευτυχώς η πρόταση κάποιων να αποσύρουν για κάθε καινούργιο Υποβρύχιο και ένα παλαιό ,την στιγμή που με ελάχιστα χρήματα και με την τεχνογνωσία που αποκτήσαμε μπορούμε και να τα συντηρήσουμε και δεν ήταν τυχαία από ότι φάνηκε η παραγγελία των μπαταριών των Υ/Β πριν από λίγους μήνες!

 Στο παιχνίδι της Κυριαρχίας της “Λίμνης του Αιγαίου ” μπαίνει δυνατά το Ναυτικό μας με τον Αρχηγό Στόλου να σχεδιάζει πλέον διακλαδικές ασκήσεις εντός του έτους !

Τι σημαίνει όμως η Ελλάδα να έχει “13 φονιάδες του Βυθού” απλωμένους και κρυμμένους στα νερά του Αιγαίου !

Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες μάχης που αυτήν τη στιγμή χρονικά τουλάχιστον δεν θέλουμε να το κάνουμε ,αλλά θα επανέλθουμε όμως λίαν συντόμως …Αλλά θα επισημάνουμε κάποια βασικότατα πράγματα για τη μάχη του βυθού που θα κρίνει τη μάχη του Αιγαίου ,θυμίζοντας οτι τα Υποβρύχια τύπου 214 μπορούν να παραμείνουν στα νερά του Αιγαίου πάνω από πενήντα ημέρες χωρίς ανεφοδιασμό !

Έχοντας στα χέρια του το ΓΕΕΘΑ πέντε από καλύτερες Μονάδες Υποβρυχίων του Κόσμου σε Συμβατικό επίπεδο μπορεί να αποκλείσει τα Στενά κλείνοντας τα πολεμικά της Μαύρης Θάλασσας (που στην κρίση των Ιμίων κατέβηκαν την νύχτα και πήραν διάταξη Μάχης ),αφήνοντας το πεδίο δράσης των πλοίων επιφανείας του Ελληνικού Στόλου να τσακίσει τον Τούρκικο που θα είναι ήδη στο Αιγαίο !


Μπορεί να κλείσει άμεσα και χωρίς καμιά πιθανότητα προσβολής το “λιμάνι της Μυρσίνας” απο τα (Τουρκικά πολεμικά ) να θυμίσουμε ότι από εδώ απέπλευσαν τα Τουρκικά αποβατικά για την απόβαση στη Κύπρο όταν μικρόψυχοι πολιτικοί και ανίκανοι Στρατιωτικοί δεν άφησαν τα υποβρύχια μας να πολεμήσουν και να στείλουν αδιάβαστους τους Τούρκους τον Ιούλιο του 74 !

 Προχωρώντας στο σχεδιασμό της Άμυνας του Αιγαίου ,αφού οι άλλες Μονάδες των Υποβρυχίων κλείσουν την θάλασσα της Κάρπαθου δεν θα αφήσουμε τον Στόλου της Τουρκίας να πάρει ανάσα !

Στον αέρα η μάχη της Αεροπορικής Υπεροχής είναι δεδομένη με τον Α/ΓΕΑ Τουρνά που είναι πολεμιστής να μπαίνει επικεφαλής και η παρουσία του Βαίτση στο ΑΤΑ με την τεράστια εμπειρία στις αναχαιτίσεις , δεν θα αφήσει να περάσει ι κουνούπι !

Συμπέρασμα :H Ελλάδα με το πολεμικό μας Ναυτικό με 13 Μονάδες Υποβρυχίων στο βυθό του Αιγαίου να παραμονεύουν σαν «θαλάσσιοι φονιάδες» τη λεία τους ,θα προκαλέσουν   τον τρόμο του Τούρκικου Ναυτικού που μόνο στην ανακοίνωση της είδησης της Παραλαβής των Υποβρυχίων ξεκίνησαν αμέσως ασκήσεις των Πολεμικών τους πλοίων που περιλαμβάνουν και βολές με βόμβες βυθού !

 Ακόμη να επισημάνουμε πως επιτέλους όλες οι πολιτικές δυνάμεις συμφώνησαν για την παραλαβή των Υποβρυχίων και ίσως να είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει τέτοια και είναι από τα λίγα θετικά που συμβαίνουν τελευταία στην Πατρίδα μας !


Πηγή

2 σχόλια:

  1. αγαπητε φιλε αλλη τους δινουν εντολες και αυτοι οι 300 πιθηκοι εκτελουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέ φρού φρού καί αρώματα μάς τρέφουν οί προδότες 40 χρόνια, δηλαδή μέ ψέματα καί απάτη. Άς συμφωνήσουμε ότι διαθέτει ή πατρίδα μας αυτούς τούς ''φονιάδες'', σύν αναμφισβήτητα καταπληκτικούς πιλότους, σύν γενναίους καταδρομείς, καί άλλα πολλά αξιόπιστα μέσα, άψυχα καί έμψυχα. Έ καί λοιπόν? Γιατί δημιουργείτε ψεύτικες εντυπώσεις? Τί νά τίς κάνει όλες αυτές τίς δυνάμεις ή Ελλάδα, όταν έχουμε στό τιμόνι της νά κυβερνούν, ξένους πράκτορες κρυπτοεβραίους, κωλομασσώνους, καί ξεπουλημένους προδότες? 40 χρόνια ίδια απάτη. Ψεύτικοι εντυπωσιασμοί, καί ουσία μηδέν. Παραδείγματα ένα σωρό! Νά ξεκινήσουμε μέ τήν εσχάτη προδοσία τού αρχιμασσώνου κωπρόγερου φρυδά, καί τήν φοβερή φράση του..........ή Κύπρος κείται μακράν! Μήπως τότε δέν διέθετε ή Ελλάδα μας υπερσυχρονα υποβρύχια πού ποτέ δέν τά έστειλαν οί προδότες? Μέ τό φιάσκο τού σισμίκ τό 1987 μία απάτη ακόμη. Έπεσαν υπόγειες συμφωνίες, κι εμείς περιμέναμε μέ τό δάκτυλο στήν σκανδάλη νά ξεσκίσουμε τούς βάρβαρους. Άς μήν αναφερθώ στήν ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ τών Ιμίων, επειδή είναι πρόσφατα τά γεγονότα καί πολύ γνωστά. Μόνο ότι θά τήν πάρει τήν σημαία μας ό αέρας, φτάνει...........έτσι μωρή πατσοκοιλιά? Δέν θά αναφερθώ στίς επόμενες προδοσίες, γιατί τό πράγμα είχε πιά ξεφύγει από καθε έλεγχο καί θά γράφω μέχρι τό πρωί. Λοιπόν όλα είναι άχρηστα, καί άς έχουμε τό καλύτερο δυναμικό τού κόσμου, εφόσον έχουμε στό τιμόνι τής πατρίδος μας αυτούς, πού έπρεπε νά είχαν τουφεκιστεί δημοσίως. Αντ΄ αυτού, πολλές χιλιάδες ΖΩΑ, τούς επιλέγουν ακόμα καί μετέ από 40 χρόνια ξεπουλήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή