Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Ισραηλινοί στρατιώτες δολοφόνησαν έφηβο Παλαιστίνιο στη Δυτική Όχθη


Ένας Παλαιστίνιος έφηβος σκοτώθηκε σήμερα από σφαίρες σε συγκρούσεις μεταξύ Ισραηλινών στρατιωτών και νεαρών που εκτόξευαν πέτρες εναντίον τους κοντά στη Ραμάλα της Δυτικής Όχθης, ανέφεραν ιατρικές πηγές και κάτοικοι της περιοχής.
Σύμφωνα με τις πηγές αυτές, στα επεισόδια που σημειώθηκαν στο χωριό Σιλουάντ σκοτώθηκε ο Όρουα Χάμαντ, 17 ετών. Άλλες πηγές, τις οποίες επικαλείται το πρακτορείο Ρόιτερς, ανέφεραν ότι το θύμα ήταν 14 ετών.
Ο ισραηλινός στρατός είχε αναπτύξει δυνάμεις στην περιοχή αυτή για τη φύλαξη ενός δρόμου που τον χρησιμοποιούν συχνά Εβραίοι έποικοι. Σύμφωνα με μια εκπρόσωπο των ενόπλων δυνάμεων του Ισραήλ, οι στρατιώτες εντόπισαν έναν Παλαιστίνιο που «ετοιμαζόταν να τους ρίξει μια βόμβα μολότοφ» και «απέτρεψαν την επίθεση» ανοίγοντας αμέσως πυρ εναντίον του «για να εξουδετερώσουν τον κίνδυνο».
Ο στρατός ανέφερε επίσης ότι θα ερευνήσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σκοτώθηκε ο νεαρός Παλαιστίνιος.
Μικροεπεισόδια σημειώθηκαν και σε άλλες περιοχές, εντός και γύρω από την Ιερουσαλήμ, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά πολλοί άνθρωποι.
Τα πνεύματα έχουν οξυνθεί και πάλι τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή καθώς, λόγω της εβραϊκής γιορτής της Σκηνοπηγίας (Σουκότ) πολλοί Εβραίοι, υπό την προστασία της ισραηλινής αστυνομίας, συρρέουν στην Ιερουσαλήμ για να επισκεφθούν την ιερή τοποθεσία που οι ίδιοι αποκαλούν "Ορος του Ναού". Ο χώρος αυτός είναι ιερός και για τους μουσουλμάνους, καθώς εκεί βρίσκονται το Τέμενος Αλ Άκσα και ο Θόλος του Βράχου.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου