Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

«Κρουαζιέρα» στις Κυκλάδες έκανε τουρκική κορβέτα


Μία μίνι «κρουαζιέρα» στα ελληνικά χωρικά ύδατα έκανε η τουρκική κορβέτα «BARDIN» αργά το βράδυ του Σαββάτου, όταν έφτασε βόρεια της Πάρου. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμυνας, η τουρκική κορβέτα, προερχόμενη από τον κόλπο Σμύρνης, μπήκε σε ελληνικά χωρικά ύδατα στις 23:35 του Σαββάτου, βόρεια της Πάρου. Στη συνέχεια κινήθηκε νότια, πέρασε δυτικά της Φολέγανδρου και αμέσως μετά, με ανατολική πορεία, βγήκε από τα ελληνικά χωρικά ύδατα στις 3 τα ξημερώματα. 

Πλοία και μέσα του Πολεμικού Ναυτικού παρακολούθησαν και παρακολουθούν το τουρκικό σκάφος, καθ' όλη τη διάρκεια του πλου του.

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ σεις αξιωματικοί, ορκισμένοι στρατιώτες στο όνομά μου, που με βλέπετε να παραδίδομαι σε χέρια εχθρικά και δεν μιλάτε!
    Φωνάζετε για τον μισθό σας αλλά μένετε βουβοί μπροστά στην υποδούλωσή μου! Σεις ορκιστήκατε να με φυλάξετε με την ζωή σας! ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ;
    ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ σεις αξιωματικοί! ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ;
    Ξεχάσατε πως είσθε Έλληνες.
    Ξεχάσατε το χρέος τιμής απέναντι στην ιστορία σας.
    Καιρός να ξεχάσετε κι από ποιους κυβερνιέστε και να θυμηθείτε από πού κατάγεσθε για να κάνετε υπερήφανους τους απογόνους σας όπως οι ήρωες προγονοί σας.
    ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ σεις αξιωματικοί! ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή