Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Νέα δημοσκόπηση: Μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ με 3,9 -Τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή


Προβάδισμα, με 3,9, του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ δίνει νέα δημοσκόπηση της Καπα Research που δημοσιεύει η εφημερίδα Τo Βήμα της Κυριακής.

Η Χρυσή Αυγή είναι τρίτο κόμμα, ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ, ενώ το Ποτάμι έρχεται πέμπτο. Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει το 27,4% των ερωτηθέντων έναντι 23,5% της ΝΔ, η ΧΑ 6,4%, το ΠΑΣΟΚ 5,8%, το ΠΟΤΑΜΙ, 5,6%, το ΚΚΕ 5,3%, οι ΑΝΕΛ 3,8%, ο ΛΑΟΣ 1,6% και η ΔΗΜΑΡ 1,1%%.

Ο Αντώνης Σαμαράς προηγείται του Αλέξη Τσίπρα, στο ερώτημα για το ποιός είναι καταλληλότερος για Πρωθυπουργός, συγκεντρώνοντας το 42,5% έναντι 36,1% του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ενας στους δύο πολίτες ( το 50,8) θα ήθελε ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας να εκλεγεί από την παρούσα Βουλή, χωρίς να οδηγηθεί η χώρα σε πρόωρες εκλογές ενώ το 42,3% επιθυμεί ο Πρόεδρος να εκλεγεί από νέα Βουλή η οποία θα προκύψει μετά από εκλογές.

Το 52,4% μάλιστα θεωρεί πως οι πρόωρες εκλογές θα ήταν αρνητική εξέλιξη για την οικονομία της χώρας και την ελληνική κοινωνία, την ώρα που το 46,5% δηλώνει πως δεν έχουμε αποφύγει τον κίνδυνο της εξόδου της χώρας από το ευρώ έναντι του 45,2% που θεωρεί πως δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα. Το 40,3% θεωρεί πως καταλληλότερη κυβέρνηση θα ήταν αυτή που θα είχε ως κορμό της τη ΝΔ ενώ το 39,5% τον ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή

5 σχόλια:

  1. ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ Χ.Α. ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ
    ΔΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΙΣΟΥ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΑ.
    ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ.
    ΤΑ ΔΥΟ ΑΚΡΑ ΣΥΝΑΝΤΩΝΤΑΙ.
    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ ΤΩΝ ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ,
    ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΒΑΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 40% ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΙ ΓΛΕΙΩΔΕΙΣ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΕΣ,ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΑΡΑΜΑΝ ΑΛΗ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟ.ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ; ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.

      Διαγραφή
    2. Μετα απο αυτο ο αρχηγος θα σε προσλαβει καμαριερη στο πουρδελοξενοδοχειο του.
      Αλητοπροδοτες!!!

      Διαγραφή
    3. ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΣΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΥ ΠΑΤΩΝΕΙ ΤΟ ΑΠΟΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΟΙ ΞΥΠΝΗΣΑΝ.ΞΥΔΑΚΙ ΤΩΡΑ.

      Διαγραφή
  2. Ρέ καταραμένο κομματόσκυλο 2.55 τί χρώμα ρουφιάνος είσαι? Γαλάζορουφιάνος ή πρασινορουφιάνος? Όχι πώς έχει σημασία, γιατί παντρεύτηκαν καί επίσημα τά εβραιοναζιστικά ερπετά σου. Μαζί κυβερνούν καί ξεπούλησαν τήν Ελλάδα ρουφιάνε. Σού δίνουν καλό μεροκάματο γλυφτρόνι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή