Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη αναχαιτίστηκαν πάνω από τις ΗΠΑ


Την ώρα που οι σχέσεις μεταξύ Μόσχας και Ουάσιγκτον βρίσκονται στο χειρότερο σημείο των τελευταίων ετών, για πρώτη φορά έπειτα από χρόνια ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη έκαναν... βόλτα πάνω από τις ΗΠΑ. 

Δύο αεροσκάφη τύπου MIG 35 μπήκαν σε αμερικανική ζώνη απαγόρευσης πτήσεων την Τετάρτη, σύμφωνα με τουλάχιστον δύο αξιωματούχους του αμερικανικού υπουργείου Αμυνας.

Αμερικανικά και καναδικά στρατιωτικά αεροσκάφη αναχαίτισαν τα ρωσικά κοντά στην αμερικανική πολιτεία της Αλάσκας, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Στη συνέχεια τα MIG 35 εγκατέλειψαν την περιοχή, χωρίς το περιστατικό να λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις όπως δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο ένας εκ των Αμερικανών αξιωματούχων, ο οποίος ζήτησε να τηρηθεί η ανωνυμία του.

Οπως σημείωσε ο ίδιος, είναι η πρώτη φορά μετά από χρόνια, που ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη εισέρχονται σε αμερικανικό χώρο.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου