Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Ε. Συναδινός: Αν δεν σταματήσουμε την μαζική εισροή λαθρομεταναστών, θα καταντήσουμε μετανάστες στην πατρίδα μας

Κατά τη διάρκεια της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο στις 17 Σεπτεμβρίου 2014, ο Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός τοποθετήθηκε για την κατάσταση στη Συρία και το Ιρακ (ISIS) σε σχέση με την δράση των τζιχαντιστών.
Επεσήμανε τον κίνδυνο που αντιμετωπίζει ο Χριστιανισμός από την εξάπλωση της ακραίας μορφής του Ισλάμ και ότι μόνο με την υιοθέτηση πολιτικής ελέγχου της μετανάστευσης με ταυτόχρονη αναθεώρηση της Συνθήκης Δουβλίνο 2 μπορεί να αντιμετωπιστεί η αθρόα εισροή νέων μεταναστών από χώρες εντός της σφαίρας επιρροής του ισλαμικού κράτους.

Ακολουθεί η ομιλία:
"Η κατάσταση στο Ιράκ και στη Συρία δυστυχώς αποδεικνύει για μία ακόμη φορά, την ολιγωρία των Δυτικών κυβερνήσεων να αντιληφθούν και να προβλέψουν τις συνέπειες των πολιτικών τους στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και Μεσοποταμίας. Ξαφνικά η υφήλιος παρακολουθεί με φρίκη τους αποτρόπαιους αποκεφαλισμούς 3 δυτικών πολιτών, εγκλήματα που δυστυχώς δεν είναι τα πρώτα αλλά ούτε και τα τελευταία. Από το 2006 η Ισλαμιστική οργάνωση ISIS, με διαφορετικά κάθε φορά ονόματα, έχει διαπράξει στο όνομα του Ισλάμ και της ιδεολογίας που πρεσβεύει, σωρεία εγκλημάτων κατά της ζωής και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Βιασμούς, εκτοπισμούς, βασανισμούς, παγιδεύσεις με εκρηκτικά, απαγωγές και εκτελέσεις αλλόθρησκων αλλά και ομόθρησκών τους, ιδιαίτερα Σιιτών. 
Αυτό που πρέπει να μας απασχολεί σαν ένωση είναι, να βρούμε τρόπους αναχαίτισης του Ισλαμικού εξτρεμιστικού κινδύνου. Κάθε χρόνο χιλιάδες χριστιανοί πληρώνουν με τη ζωή τους την πίστη τους στον Χριστό. Η ανεξιθρησκία είναι έννοια άγνωστη για τους τζιχαντιστές. Ας μη ξεχνάμε την απαγωγή 2 ορθόδοξων μητροπολιτών από το Χαλέπι της Συρίας, από ακραίους ισλαμιστές. Η Ελλάδα και η Κύπρος κινδυνεύουν να μετατραπούν λόγω εγγύτητας, σε ορμητήριο των τζιχαντιστών δολοφόνων. 
Οφείλουμε να μην παραβλέψουμε:
Τα μηνύματα και τις πληροφορίες περί κύματος συμπαθούντων και φανατικών υποστηρικτών του ισλαμικού κράτους σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Την άνοδο στην Ευρώπη του Ισλαμικού θρησκευτικού εξτρεμισμού. Την εκροή εθελοντών μαχητών από Αγγλία, Γαλλία, Βοσνία, Ελβετία, Γερμανία, Αυστραλία, Τσετσενία και άλλες χώρες. Την αποκήρυξη του ISIS ακόμα και από την Αλ Κάιντα.
Τις εκκλήσεις παγκόσμιων ανθρωπιστικών οργανώσεων, των Σύριων και Ιρακινών μετριοπαθούντων, των Κούρδων Πεσμεργκά και των χριστιανών Γεζίντι για παύση των φρικιαστικών εγκλημάτων από τους φανατικούς ισλαμιστές. Την απόφαση των χωρών του Αραβικού Συνδέσμου για την από κοινού αντιμετώπιση του κινδύνου.
Hannibal ante portas. Οφείλουμε να υιοθετήσουμε πολιτική ελέγχου της μετανάστευσης, με πρώτο μέλημα την απαγόρευση εισροής νέων μεταναστών από χώρες εντός της σφαίρας επιρροής του ισλαμικού κράτους, να επαναδιαπραγματευτούμε τους όρους της συνθήκης Δουβλίνο 2 και των προϋποθέσεων παροχής ασύλου.
Αν δε λάβουμε άμεσα και αποφασιστικά μέτρα τότε θα καταντήσουμε  χριστιανική θρησκευτική μειονότητα εντός μιας Μουσουλμανο- κρατούμενης  Ευρώπης. Αν δεν σταματήσουμε τη μαζική και ανεξέλεγκτη εισροή λαθρομεταναστών, θα καταντήσουμε μετανάστες μέσα στην ίδια την πατρίδα μας." 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου