Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Κίνδυνος για την εκεχειρία στην Ανατολική Ουκρανία


Επτά Ουκρανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν όταν το τεθωρακισμένο όχημα στο οποίο επέβαιναν επλήγη από ρωσόφωνους αυτονομιστές στην περιοχή του αεροδρομίου του Ντονέτσκ. Πρόκειται για το χειρότερο επεισόδιο στην ανατολική Ουκρανία, με την υπογραφή της εκεχειρίας της 5ης Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ουκρανικού Στρατού, το τεθωρακισμένο επλήγη από άρμα μάχης των αυτονομιστών, όταν οι τελευταίοι αποπειράθηκαν να ανακαταλάβουν το αεροδρόμιο της πόλης.

Οι Ουκρανοί κατέστρεψαν το άρμα των θερμοκέφαλων, επίσης. Συνολικά, τις τελευταίες 24 ώρες έχουν σκοτωθεί εννέα και έχουν τραυματιστεί 27 Ουκρανοί στρατιώτες στην περιοχή. Οι Ουκρανοί αποδίδουν τις απώλειες τους σε επιθέσεις «τρομοκρατών», όπως χαρακτηρίζουν τους αυτονομιστές και Ρώσων μισθοφόρων.

Είναι πιθανό οι επιθέσεις να εκτοξεύτηκαν με πρωτοβουλία τοπικών παραγόντων, χωρίς την συγκατάθεση της Μόσχας, η οποία αναζητά τρόπους επαναπροσέγγισης με τη Δύση. Το ίδιο φαίνεται πως ισχύει και από την άλλη πλευρά, για αυτό άλλωστε, δεν υπήρξε δυναμική αντίδραση από ουκρανικής πλευράς.

Ο ίδιος ο Ουκρανός πρόεδρος Πέτρο Ποροσένκο δήλωσε πως δεν έχει αμφιβολία πως «το χειρότερο πέρασε». Στις 26 Οκτωβρίου διεξάγονται στην Ουκρανία βουλευτικές εκλογές και κανείς δεν επιθυμεί να διεξαχθούν αυτές, εν μέσω μαχών.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου