Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Οι Εβραίοι πιέζουν τον Σαμαρά για να προχωρήσει το αντιρατσιστικό άμεσα ;


Σύμφωνα με πληροφορίες του hellasforce ασκούνται έντονες πιέσεις από την Αμερικανική Εβραική κοινότητα να προχωρήσει το «αντιρατσιστικό» άμεσα. Δεν έχει περάσει άλλωστε πολύς καιρός από τα όσα έγραφε ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συνεδρίου κ. Ρόναλντ Λόντερ.

Όπου με άρθρο του στην ιστοσελίδα τού World Jewish Congress εξέφραζε την απογοήτευσή του για «τη συνεχιζόμενη αδυναμία της ελληνικής κυβέρνησης να υιοθετήσει νέο νόμο για την καταπολέμηση εκφράσεων μίσους, του ρατσισμού και της άρνησης του Ολοκαυτώματος». Ούτε φυσικά έχει περάσει πολύς καιρός από τις συναντήσεις Σαμαρά με την Αμερικανική Εβραική κοινότητα όπου σύμφωνα με τους γνωρίζοντες δεσμεύτηκε να προχωρήσει χωρίς άλλη αναβολή.


Αλήθεια γιατί οι Εβραίοι ενδιαφέρονται τόσο πολύ για τον αντιρατσιστικό νόμο στην Ελλάδα; Και γιατί κάνουν υποδείξεις στον Σαμαρά και όχι στον Ομπάμα αφού ούτε οι ΗΠΑ έχουν «αντιρατσιστικό» νόμο;

hellasforce.com
Πηγή

5 σχόλια:

  1. ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΥΜΝΟΛΟΓΙΟ ΣΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ.
    ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΑΙ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ, ΣΥΝΙΣΤΩΝΤΑΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΕΠΙΣΥΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΩΓΜΟ ΤΟΥΣ.
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΩΡΥΟΝΤΑΙ.
    ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΟΙ "ΠΑΤΕΡΕΣ".
    ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΕΚΦΩΝΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΣΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ):

    ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
    ."Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχέςκαι για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!"

    Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α.

    ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ
    "Σε όσους προτιμούν τη λεγόμενη σοφία των εκτός χριστιανισμού ΕΛΛΗΝΩΝ την ανόητη και ακολουθούν τους δασκάλους τους και δέχονται ότι υπάρχει μετεμψύχωση ή ότι οι ανθρώπινες ψυχές χάνονται όπως τα άλογα ζώα και ξεπέφτουν στην ανυπαρξία και εξαιτίας αυτών των ιδεών τους αθετούν την ανάσταση, την κρίση [κατά τη δευτέρα παρουσία] και την τελική ανταπόδοση σύμφωνα με όσα έπραξε στη ζωή του ο καθένας, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!

    ΤΡΙΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
    "Σε όσους λένε ότι είναι καλύτεροι κατά πολύ οι σοφοί των ΕΛΛΗΝΩΝ και οι πρωτοστάτες στις αιρέσεις, στους οποίους οι επτά άγιες και Καθολικές Σύνοδοι και όλοι οι Πατέρες που έλαμψαν μέσα στην Ορθοδοξία τους επέβαλαν ανάθεμα, ως ξένους στην Καθολική Εκκλησία, καθώς πλεόνασαν τα ψεύτικα και βρόμικα λόγια τους και εδώ και στη μέλλουσα κρίση, και σε κείνους που είναι ευσεβείς και ορθόδοξοι αλλά αμάρτησαν από ανθρώπινο πάθος ή από άγνοια, ΑΝΑΘΕΜΑ!"

    ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
    "Σε όσους αποδέχονται τις διδασκαλίες των Ελλήνων και δεν τις σπουδάζουν μόνο για μόρφωση, αλλά ακολουθούν και τις ιδέες τους τις μάταιες και τις πιστεύουν ως αληθινές, και μάλιστα ωσάν αυτές να περιέχουν τη βεβαιότητα, και επιμένουν να παρασύρουν σ' αυτές άλλοτε κρυφά και άλλοτε φανερά και να τις διδάσκουν χωρίς κανέναν ενδοιασμό, ΑΝΑΘΕΜΑ!

    ΠΕΜΠΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
    "Σε όσους με δική τους πρωτοβουλία, μαζί με τα άλλα μυθικά πλάσματα, διαστρεβλώνουν τα της δημιουργίας του ανθρώπου και δέχονται ως αληθινές τις ΠΛΑΤΩΝΙΚΕΣ ιδέες και ισχυρίζονται ότι οι ίδιοι από μόνοι τους διαμορφώνουν άποψη και προφανώς αμφισβητούν την απόλυτη εξουσία του Δημιουργού, ο οποίος από την ανυπαρξία έφερε στην ύπαρξη τα πάντα και ως Ποιητής έθεσε σε όλα αρχή και τέλος με τη δύναμη του εξουσιαστή και δεσπότη, ΑΝΑΘΕΜΑ!"


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνέχεια αναθεματισμών κατά των Ελλήνων.

    ΕΚΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ
    "Σε όσους δέχονται και διαδίδουν τις μάταιες αντιλήψεις των ΕΛΛΗΝΩΝ, και ότι οι ψυχές προϋπήρχαν και ότι δεν προήλθαν ούτε προέκυψαν από την ανυπαρξία τα πάντα και ότι ήρθε το τέλος της κολάσεως από τη στιγμή που δημιουργήθηκε και η κτίση και το ανθρώπινο είδος, και διαδίδουν με τέτοια λόγια ότι η Βασιλεία των Ουρανών έχει τελείως καταργηθεί και εκλείψει, την οποία και ο ίδιος ο Χριστός και Θεός μας δίδαξε ως αιώνια και ακατάλυτη, παρέδωσε και εμείς από την Παλαιά και Καινή Διαθήκη παραλάβαμε ότι και η Κόλαση είναι ατέλειωτη και η Βασιλεία παντοτινή, καταστρέφουν με τέτοια λόγια και τους εαυτούς τους και προξενούν σε άλλους αιώνια καταδίκη, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!

    ΕΒΔΟΜΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ
    "Σε όσους ακόμη φρονούν και λένε ότι κάθε φυσική δύναμη και ενέργεια της τρισυπόστατης Θεότητας είναι εκ των υστέρων δημιουργημένη, αναγκάζονται ως εκ τούτου να δεχτούν ότι θεία ουσία είναι χωρίς άλλο εκ των υστέρων δημιουργημένη· γιατί αν εκ των υστέρων δημιουργημένη ενέργεια κατά τους Αγίους, θα φανερώσει ότι είναι εκ των υστέρων δημιουργημένη και η φύση. Αυτή όμως είναι άκτιστη, θα τη χαρακτηρίσει κανείς άκτιστη ουσία και εξ αυτού του λόγου και όσοι ζουν με την καθαρή και αμόλυντη χριστιανική πίστη κινδυνεύουν να περιπέσουν σε πλήρη αθεΐα και να δεχτούν την ελληνική μυθολογία και τη λατρεία των δημιουργημάτων."

    ΟΓΔΟΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ
    "Σε όσους άρα δεν ομολογούν, σύμφωνα με τις θεόπνευστες θεολογικές ερμηνείες των Αγίων και το ευσεβές φρόνημα της Εκκλησίας, ότι είναι άκτιστη κάθε φυσική δύναμη και ενέργεια της τρισυπόστατης Θεότητας, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!

    ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ, ΟΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ.

    ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΕΖΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΜΟΝΟ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ.

    Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ:
    ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΩΜΙΑ, ΥΜΝΟΙ ΚΑΙ
    ΔΟΞΟΛΟΓΙΕΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΤΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ ΨΕΥΤΑΡΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ,ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ Κ Ο ΚΛΗΜΗΣ ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΑΝ ΠΕΡΙ ΜΕΛΕΤΗ ΑΡΧΑΙΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ.ΕΛΑ ΒΛΕΠΩ ΕΧΕΙΣ ΥΠΕΡΏΡΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.ΠΟΣΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ?ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΛΑΤΩΝΑ Κ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΟΡΙΣΑΤΕ ΤΟΤΕ?ΕΣΕΙΣ ΦΑΓΑΤΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΑΡΧΑΙΟ ΣΟΦΟ ΤΟΤΕ Κ ΜΙΛΑΤΕ?ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΟΙ ΨΕΥΤΟΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΕΣ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΙ ΔΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΩΕΣ.ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ.ΥΒΡΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΡΡΩΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ.ΑΒΟΥΛΟ ΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΑΣ ΛΕΤΕ ΘΑ ΠΑΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ Κ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΠΙΝΟΚΙΕ.
    ΒΑΓΓΕΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ Κ ΤΗΝ ΛΕΣ ΑΠΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ.ΑΛΛΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΚΑΤΙ Κ ΑΛΛΟ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΩ.ΒΡΗΚΕΣ ΛΕΞΗ ΝΑ ΒΑΦΤΙΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟ.ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΣΤΝ ΑΘΗΝΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΕ Ε?ΧΑΧΑ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ.ΚΑΛΌ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ..ΒΑΓΓΕΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σκατόψυχο κωλοπρακτοράκι 3.18 τό παίζεις Έλληνας? Ούτε ένα σχόλιο γιά τό άρθρο δέν αναφέρεις. Δέν θέλεις νά θίξεις τόν κωλοεβραίο σου τόν σαχλαμαρά πού παίρνει πάλι εντολές από τήν γαμημένη φάρα πού τυραννάει τόν πλανήτη? Ή εβραίλα σου μπάσταρδε βρωμάει από χιλιόμετρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή