Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Η νέα τερατώδης δήλωση του Προέδρου των Σκοπίων.«Οι Σκοπιανοί είμαστε ..ολόιδιοι με τους Αρχαίους Μακεδόνες και τον Αριστοτέλη!»


Το μόνο που ακόμη δεν έχουν  υποστηρίξει είναι πως στην Αμφίπολη είναι θαμμένος ...ο παππούς του Γκρουέφσκι.Ας μη βάζουμε όμως ιδέες.

Η νέα τερατώδης ανοησία του Προέδρου των Σκοπίων Γκ.Ιβάνοφ έκανε ακόμη και τους φανατικούς των Σκοπίων ..να γελάσουν.

Οι αστείες δηλώσεις του Σκοπιανού Προέδρου περί ομοιότητας των συμπολιτών του με τον Αριστοτέλη και τους Αρχαίους Μακεδόνες έγιναν σε... συνέδριο για το μέλλον των Σκοπίων, στην λεγόμενη "Μακεδονική Ακαδημία Επιστημών και Τεχνών" της Οχρίδας μπροστά σε κοινό απλών πολιτών αλλά και επιστημόνων.
Ένας απ΄τους παρευρισκόμενους επιστήμονες όμως -όπως αναφέρει δημοσίευνα της Kurir- πήρε το λόγο και ζήτησε  απ΄τον Σκοπιανό Πρόεδρο να σταθεί μπροστά σε ένα καθρέφτη και να τους απαριθμήσει όλα του τα αρχαία χαρακτηριστικά φέρνοντας τον Σκοπιανό Πρόεδρο σε αμηχανία και κάνοντας το κοινό να ξεσπάσει σε γέλια.
Δεν ήταν πάντως η πρώτη φορά που Γ.Ιβάνοφ προκαλεί γέλιο με τις δηλώσεις του. Πρόσφατα σε συζήτηση με τον Αμερικανό Πρέσβη στα Σκόπια είχε υποστηρίξει πως σε νησάκι των Πρεσπών που ανήκει στα Σκόπια μάλλον είναι θαμμένος ο ...Όμηρος!

*Όταν η πλύση εγκεφάλου της τελευταίας 25ετίας, έχει φέρει αυτά τα αποτελέσματα στην ηγεσία της χώρας ...φανταστείτε τι έχει συμβεί στο μυαλό των απλών πολιτών..

greece-salonika.blogspot.com

1 σχόλιο: