Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

ΙΚΙΛ made in U.S.A. Έτοιμος ο στρατός του Ισλάμ και της Σαρίας να σαρώσει Μ.Ανατολή και όχι μόνο

Αμερικανική Έκθεση: Το ΙΚΙΛ έχει ισχυρά αμερικανικά όπλα
Αμερικανική δημοσιογραφική πηγή έχει πληροφορίες ότι το «Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και του Λεβάντε»- ΙΚΙΛ,  έχει ενισχυθεί με αμερικανικά ισχυρά όπλα.
Αξιωματούχοι έχουν δηλώσει ότι το ΙΚΙΛ έχει εφοδιαστεί με  έναν  τεράστιο αριθμό αμερικανικών οπλικών συστημάτων,  που έχουν αποσπασθεί από στρατιωτικές βάσεις στο βόρειο Ιράκ.
Είπαν ακόμη, ότι το ΙΚΙΛ χρησιμοποιεί, ήδη, οχήματα εδάφους μάχης και πυροβολικό  που αποκτήθηκαν κατά τις μάχες του Ιουνίου.
«Η λεία αυτή θα μπορούσε να βοηθήσει το ΙΚΙΛ να μετατραπεί σε μια ισχυρή στρατιωτική δύναμη στην περιοχή»,  είπε ο αξιωματούχος.
Σχετική  έκθεση για το αμερικανικής προέλευσης οπλοστασίου του ΙΚΙΛ έχει εκπονηθεί από την Κεντρική Διοίκηση του Στρατού των ΗΠΑ, στις αρχές Ιουλίου.
Η έκθεση, 120 σελίδων, έχει υποβληθεί στον υπουργό Άμυνας, Chuck Hagel, και σε αυτήν αναφέρεται η κύρια απώλεια, περισσότερων από 150 πυροβόλων των 155 χιλιοστών, που είχαν πωληθεί από τις ΗΠΑ  στον ιρακινό στρατό.
Πρόκειται για το σύστημα M-198 και έχει ακτίνα δράσης 35 χιλιομέτρων.
«Εκτίμησή μας είναι ότι το ΙΚΙΛ έλαβε αφθονία οβίδων για τη χρήση των πυροβόλων.
Όπως έχει δημοσιευθεί πρόσφατα το ΙΚΙΛ έχει και 1.500 οχήματα μάχης Humvee. Η έκθεση αναφέρει ότι τα Humvees είναι θωρακισμένα και μπορούν να αντέξουν στα πυρά των αντιπάλων.
Ένα άλλο αμερικανικό όπλο που κατασχέθηκε από το ΙΚΙΛ είναι  το πολυβόλο PKC. Η έκθεση του στρατού των ΗΠΑ εκτιμά ότι οι ισλαμιστές του ΙΚΙΛ ενδέχεται να έχουν στην κατοχή τους περίπου 4.000 πολυβόλα του τύπου αυτού, το οποίο είναι ένα όπλο που έχει σχεδιασθεί τη δεκαετία του 1960 και μπορεί να πυροδοτηθεί 800 φορές το λεπτό.
Μέχρι στιγμής, το ΙΚΙΛ έχει χρησιμοποιήσει τα Humvees σε επιχειρήσεις στο Ιράκ και στη γειτονική Συρία.
Αξιωματούχοι των ΗΠΑ, δήλωσαν ότι το ΙΚΙΛ ενδέχεται να τροφοδοτήσει με καύσιμα το στόλο των Humvees από τις τεράστιες πετρελαιοπηγές της Συρίας.

http://www.echedoros-a.gr/
Πηγή

1 σχόλιο:

  1. ολα στημενα με τους αμερικανοεβραιους βρομαη πολυ τοσος αμερικανικος οπλησμος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή