Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Τουρκική εμπλοκή σε περσινή δολοφονία Τσετσένου;


Φαίνεται πως η Τουρκία έχει διευρύνει τον… κύκλο εργασιών της και αναλαμβάνει και εξυπηρετήσεις υπέρ τρίτων. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η σύζυγος του δολοφονημένου, πέρσι στην Άγκυρα, Τσετσένου «επίτιμου πρέσβη» στην Τουρκία Μεντέτ Ονλού, ο οποίος δολοφονήθηκε στις 22 Μαΐου 2013, έξω από το προξενείο της «Τσετσενικής Δημοκρατίας της Ισκερίας».

Σύμφωνα με τη σύζυγο του δολοφονηθέντος, η ΜΙΤ τον παρακολουθούσε αμέσως μόλις εξέφρασε δημόσια την αντίθεσή του στον «ιερό πόλεμο» στη Συρία και επιχείρησε να εμποδίσει συμπατριώτες του να καταταγούν στις δυνάμεις που μάχονται κατά του καθεστώτος Άσαντ.

Η Λεϊλά Ονλού κατέθεσε στον αρμόδιο εισαγγελέα ότι ο άνδρας της δολοφονήθηκε εξαιτίας αυτής ακριβώς της αντίδρασής του. «Ζούσαμε πάντα υπό την παρακολούθηση της ΜΙΤ και άλλων τουρκικών υπηρεσιών. Είναι ντροπή για τις τουρκικές υπηρεσίες ασφαλείας και την αστυνομία το ότι ο άνδρας μου δολοφονήθηκε στο γραφείο του, στο κέντρο της Άγκυρας. Οι δολοφόνοι δεν βρέθηκαν αν και ο ίδιος στενά παρακολουθείτο», είπε η Ονλού.

Προφανώς ο θάνατος του Ονλού εξυπηρετούσε... πολύ κόσμο, τελικά…

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου