Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Το σχέδιο εξόντωσης των Ορθοδόξων του πλανήτη


Ο ρόλος των μυστικών υπηρεσιών της Αμερικής, του Πακιστάν και του Ηνωμένου Βασιλείου είναι ζωτικής σημασίας .Το ίδιο ισχύει και για την CIA, την MI6 και την ISI, αντίστοιχα. Αυτές οι μυστικές μονάδες , που προσπαθούν να μειώσουν την τρομοκρατία, έχουν εμπλακεί είτε συλλογικά είτε με συνεργασία μεταξύ δύο οργανισμών στο Αφγανιστάν, τη Βοσνία, την Τσετσενία, τη Λιβύη, το Πακιστάν, η Σαουδική Αραβία (Πολιορκία της Μέκκας) και τώρα εναντίον της Συρίας. Είναι επίσης γνωστό ότι πολλοί μαχητική σουνίτες και «συγκεκαλυμμένοι» Δυτικοί ,συνδέουν τα πετροδολάρια του Κόλπου με πολλές σκοτεινές εξελίξεις σε όλη την περιοχή του Καυκάσου της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Πράγματι, σε πολλά από τα παραπάνω είναι σαφές ότι υπάρχει μια διάσταση αντι-Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Σύμφωνα με διάφορες πηγές, οι Ταλιμπάν στο Πακιστάν έχουν εισέλθει στη Συρία, προκειμένου να βοηθήσουν την ισλαμιστική εισβολή, τις στρατιωτικές εχθροπραξίες , να δημιουργήσουν ειδικές μονάδες που να εξυπηρετούν τις ανάγκες τους για πληροφόρηση σε όλους τους τομείς. Η αφγανική «σύνδεση» εξακολουθεί να καλπάζει ταχύτατα .Φυσικά όλοι γνωρίζουμε ότι σε όλη τη δεκαετία του 1980, και στις αρχές της δεκαετίας του 1990, ότι η CIA, MI6 ISI και έκαναν τα πάντα προκειμένου να δημιουργήσουν μια στρατιωτική, ισλαμική φονική μηχανή. Αυτό το κοινό συμφέρον των πετροδολαρίων του Κόλπου και των CIA, MI6 ISI στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε άλλα μέρη του κόσμου, προκειμένου να ενισχύσει την βάση των τρομοκρατικών ομάδων της Αλ Κάιντα. Ως εκ τούτου, ο βοσνιακός εμφύλιος μεταξύ 1992 -1995 αποτέλεσε σημείο αναφοράς για την συνεργασία τρομοκρατικών δικτύων με ισχυρές υπηρεσίες ασφαλείας.

Η σύνδεση της Βοσνίας με το Αφγανιστάν είναι προφανής και αυτό ισχύει και για το ρόλο της CIA, MI6, ISI, και άλλων : για να μπορέσουν οι 6.000 -10.000 διεθνείς τζιχαντιστές να περάσουν από τα σύνορα των Βαλκανίων. Ένα από τα πιο περίεργα γεγονότα είναι ότι οι τζιχαντιστές με κάποιο καταφέρνουν να διασχίζουν ελεύθερα τα σύνορα των εθνών παρά τα φερόμενα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας που αποσκοπούν στην εξάλειψη της τρομοκρατίας. Προφανώς, κάτι δεν πάει καλά, επειδή οι τζιχαντιστές από όλο τον κόσμο έχουν εισβάλει στα Βαλκάνια, τον Καύκασο, την Κεντρική Ασία, τη Βόρεια Αφρική, τη Μέση Ανατολή, και σε άλλα μέρη του κόσμου, σύμφωνα με τα οποία, ανησυχούν ότι οι έλεγχοι διαβατηρίων δεν φαίνεται να είναι η λύση στο πρόβλημα.

Ο John R. Schindler, συγγραφέας του διάσημου βιβλίου που ονομάζεται Unholy Terror ,υπογραμμίζει το ρόλο της Βοσνίας στην τραγωδία της 11ης Σεπτεμβρίου και άλλων μεγάλων τρομοκρατικών επιθέσεων. Ο ίδιος σχολίασε ότι «Παρά το γεγονός ότι οι υποστηρικτές του Σεράγεβο έφτασαν στα άκρα προκειμένου να αρνηθούν κάθε ανάμειξη , δεν υπήρχε αμφιβολία ότι στην πραγματικότητα η τραγωδία της 9/11, καθώς οι επιθέσεις της Αλ Κάιντα από τότε, που πολλαπλασιάζονται σε όλο τον κόσμο, μια ανησυχητικούς ρυθμούς, δείχνοντας ότι οι τρομοκράτες που εμπλέκονται είχαν στενούς δεσμούς με την Βοσνία και το ιερό πόλεμο. Τα ειδικά στελέχη Μπιν Λάντεν είχαν κάνει την εμφάνιση τους στο Αφγανιστάν και αφου εκπαιδεύτηκαν στη Βοσνία ήταν έτοιμοι για την επίθεση κατά μέτωπο με τους «αποστάτες» και τους «άπιστους» όπως η Αλ Κάιντα είχε υποσχεθεί «(Σελίδα 296 – Unholy Terror).

Ο John R. Schindler αναφέρει περαιτέρω ότι «Ο ρόλος της Δύσης για την τύχη της Βοσνίας δεν μπορεί να υποτιμηθεί. Η εθελοτυφλία των δυτικών ελίτ, οι ανέντιμες και αναληθείς αναπαραστάσεις της Βοσνίας για τον πολέμου που παρουσιάζονται από διανοούμενους, ακαδημαϊκούς, καλλιτέχνες και δημοσιογράφους, επηρέασαν καθοριστικά την εξέλιξη της σύγκρουσης, προς όφελος του ριζοσπαστικού Ισλάμ» (Σελίδα 324 – Unholy Terror).

Ως εκ τούτου, δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι οι Βόσνιοι Μουσουλμάνοι, η Τσετσενία, η Κροατία, το Κοσσυφοπέδιο, η Λιβύη και άλλα μέρη της περιοχής του Καυκάσου στην Ρωσική Ομοσπονδία – έχουν όλοι ανάμιξη σε κάποιο βαθμό στην κρίση στη Συρία. Αυτό ισχύει είτε για την αξιοποίηση εθνικών κρατών στην περίπτωση της Κροατίας και της Λιβύης (η Λιβύη είναι ένα αποτυχημένο κράτος, αλλά στο πλαίσιο του Κόλπου και των Δυτικής μηχανισμών της εξουσίας). Στην περίπτωση των Τσετσένων ισλαμιστών, αυτό ισχύει και για τη χρήση αντι-Ρωσικών τρομοκρατικών δικτύων που έχουν δεσμούς με τη CIA και τη MI6.Πράγματι, πρέπει να γίνει δεκτό ότι υπάρχουν πολλές μυστικές συνεργασίες ακριβώς όπως στην περίπτωση του σκανδάλου Ιράν-Κόντρας που εξυπηρετούν ισχυρά συμφέροντα για υπηρεσίες εσωτερικής ασφάλειας.
Στη Βοσνία η διοίκηση Μπιλ Κλίντον έδωσε το πράσινο φως σε διεθνείς τρομοκράτες, μυστικές υπηρεσίες ασφαλείας, το Ιράν και σε πολλές άλλες δυνάμεις να ενωθούν μαζί, προκειμένου να αφανίσουν τους Ορθοδόξους Χριστιανούς στο όνομα της δημοκρατίας.

Οι εκθέσεις του Sky NEWS έδειξαν τη τεράστια έκταση της συνεργασίας Αλ Κάιντα με άλλες ομάδες στη Βοσνία, αν και πολλές από τις πληροφορίες βγήκαν στη συνέχεια στο φως της δημοσιότητας. Όλο αυτό εξακολουθεί να αγνοείται σήμερα, διότι δεν ταιριάζει με τα «Βοσνιακά μουσουλμανικά θύματα» τα οποία εξυπηρετούν την ατζέντα του Κόλπου πετροδολαρίων και τους συν-συνωμότες τους στη Δύση. Είναι αξιοσημείωτο ότι, ενώ η Μέση Ανατολή αφάνιζαν τους Χριστιανούς με δυνάμεις που υποστηρίζονται από την Αμερική και το Ηνωμένο Βασίλειο, στα Βαλκάνια η εμφάνιση μεγάλων μουσουλμανικών περιοχών σε περιοχές της Βοσνίας, της βόρειας Κύπρου και στο Κοσσυφοπέδιο είναι τμήμα των Δυτικών και του Κόλπου. Πράγματι, για τους περισσότερους Ορθόδοξους Χριστιανούς ότι στα Βαλκάνια, στους τρεις πολέμους, από το 1970, ότι σε η Δύση υποστήριξε τις μουσουλμανικές δυνάμεις. Ως εκ τούτου, στη βόρεια Κύπρο και στα περισσότερα μέρη του Κοσσυφοπεδίου υπ πολλές μη χριστιανικές ζώνες χάρη στις δολοπλοκίες του Κόλπου πετροδολαρίων, της Αμερική και του Ηνωμένου Βασίλειου.

Μια άλλη πραγματικότητα είναι ότι, ενώ συντηρητικές χώρες της Μέσης Ανατολής στην περιοχή του Κόλπου έχουν στενούς δεσμούς με την Ουάσινγκτον και το Λονδίνο αντίστοιχα. Είναι σαφές ότι το ίδιο δεν μπορεί να ειπωθεί για τη σχέση μεταξύ κοσμικών δυνάμεων στην Αίγυπτο υπό Νάσερ, το Ιράκ και τη Συρία. Πράγματι, ο ισλαμικός νόμος Σαρία συχνά ακολουθεί τα χνάρια των πολιτικών που θεσπίστηκαν από την Αμερική και το Ηνωμένο Βασίλειο. Δύο παραδείγματα είναι η υποστήριξη του ισλαμικού νόμου Σαρία μετά την κατάρρευση της βάσης της κοσμικής εξουσίας στο Αφγανιστάν και το Ιράκ. Ομοίως, ανεξάρτητη εάν η Συρία νικιέται από τις εξουσίες του Κόλπου, οι μεγάλες δυτικές χώρες και μια σειρά από διαφορετικές τρομοκρατικές φατρίες, τότε είναι σαφές ότι η εκκοσμίκευση στη Συρία θα απειλείται.

Με δεδομένη αυτή την πραγματικότητα, η συμμετοχή των Πακιστανών ισλαμιστών στη Συρία αυξάνεται, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη δεδομένης της εγγύτητας μεταξύ της CIA, ISI, MI6 και διεθνών τρομοκρατικών ομάδων. Η ISI είναι σαφώς ένα σημαντικό αίνιγμα, διότι, ενώ το Πακιστάν εχει συνεργαστεί με την Αμερική και το Ηνωμένο Βασίλειο το 1980 και το μεγαλύτερο μέρος της δεκαετίας του 1990, είναι σαφές ότι είναι σε σύγκρουση τα τελευταία χρόνια. Παρ “όλα αυτά, οι ροές χρηματοδότησης συνεχίζουν να ρέουν μεταξύ των τριών αυτών χωρών.

Το BBC αναφέρει ότι ο Mohammad Amin, από το Ταλιμπάν και « συν-συντονιστής της βάσης της Συρίας» , δήλωσε ότι η οργάνωση που παρακολουθεί το τζιχάντ στη Συρία συστάθηκε πριν από έξι μήνες.
Πρόσθεσε ότι έχει την έγκριση από τις στρατευμένες φατρίες τόσο εντός όσο και εκτός του Tehrik-e-Ταλιμπάν Πακιστάν (TTP), μια οργάνωση των μαχητικών ομάδων που αγωνίζονται τις πακιστανικές δυνάμεις.»

Το BBC αναφέρει περαιτέρω ότι «… αντι-σιίτες ομάδες στο Πακιστάν έχουν πρόσβαση σε σημαντικά κεφάλαια ,που τους δόθηκαν από την Μέσης Ανατολής που έβλεπαν τον εγχώριο πληθυσμό των Σιίτων ως πρόβλημα …»
Με άλλα λόγια, ακριβώς όπως η πρόσφατη δολοφονία ενός μέλους του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA) από την Αλ-Κάιντα που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια ανοιχτής συνάντησης μεταξύ των δύο δυνάμεων στη Συρία. Στη συνέχεια, οι ηγέτες της Αμερικής, της Γαλλία, της Τουρκίας και του Ηνωμένου Βασίλειου συνεργάστηκαν με την FSA, παρά την εγγύτητά της προς διάφορες ομάδες συνδεδεμένες με την αλ-Κάιντα. Ουσιαστικά συνεπάγεται, ότι τα λεγόμενα φιλικά κράτη του Κόλπου βοηθούν την στη διεξαγωγή της τρομοκρατίας και του σεχταρισμού σε πολλά μέρη του κόσμου.

Ωστόσο, παρά το γεγονός αυτό, φαίνεται ότι ο Πρόεδρος Ομπάμα, ο Πρόεδρος Hollande και ο πρωθυπουργός Κάμερον, όχι μόνο αδιαφορούν για την ευθυγράμμισή τους με τις τρομοκρατικές οργανώσεις και τα έθνη αλλά είναι χορηγοί της τρομοκρατίας και του σεχταρισμού. Εξίσου ανησυχητικό, είναι ότι οι ίδιες κυρίαρχες ελίτ στην Αμερική και το Ηνωμένο Βασίλειο δεν ενδιαφέρονται για το γεγονός ότι οι αντι-συριακές πολιτικές τους είναι εξαιρετικά αντιδημοφιλής . Ως εκ τούτου, η δημοκρατία στις μεγάλες δυτικές χώρες έχει σπιλωθεί.

Η Υποεπιτροπή της Βουλή στην Αμερική το 1997 επέκρινε τον Μπιλ Κλίντον, δηλώνοντας ότι «…. Το πράσινο φως Κλίντον θα οδηγούσε σε αυτόν τον βαθμό την ιρανική επιρροή. Είναι απαραίτητο να θυμόμαστε ότι η πολιτική αυτή εγκρίθηκε στο πλαίσιο των εκτεταμένων και αυξανόμενων ριζοσπαστικών ισλαμικών δραστηριοτήτων στη Βοσνία. Δηλαδή, οι Ιρανοί και οι άλλοι μουσουλμάνοι μαχητές είχαν δραστηριοποιηθεί εδώ και καιρό στη Βοσνία. Το αμερικανικό πράσινο φως ήταν ένα σημαντικό πολιτικό μήνυμα τόσο στο Σεράγεβο και τους αγωνιστές του , που οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν ήταν σε θέση ή δεν ήθελαν να αποτελεί εμπόδιο για τις δραστηριότητες αυτές – και, σε κάποιο βαθμό, ήταν πρόθυμοι να συνεργαστούν μαζί τους. Ουσιαστικά είναι η προώθηση της ισλαμικής επανάστασης στην Ευρώπη.

Με λίγα λόγια, η πολιτική της κυβέρνησης Κλίντον διευκόλυνε την παράδοση όπλων στους Βόσνιους μουσουλμάνους. Το δίκτυο αυτό περιλαμβάνει το Ιράν, το Μπρουνέι, τη Μαλαισία, το Πακιστάν, τη Σαουδική Αραβία, το Σουδάν (βασικός σύμμαχος του Ιράν), και την Τουρκίας, μαζί με τις ομάδες που επιδιώκουν δήθεν ανθρωπιστικές και πολιτιστικές δραστηριότητες».

Ομοίως, οι ισχυροί πολιτικοί ηγέτες στην Αμερική, όπως ο γερουσιαστής Paul Rand επιτέθηκε στη σημερινή κυβέρνηση για τις πολιτικές που αφορούν τη Συρία. Το The New American αναφέρει ότι ο Rand Paul είναι ενάντια στον εξοπλισμό των ομάδων στη Συρία, η οποία θα ενισχύσει την τρομοκρατία της Αλ-Κάιντα. Ο Rand Paul δηλώνει ότι «Αυτό είναι μια σημαντική στιγμή. Θα χρηματοδοτήσουν τους σύμμαχους της Αλ Κάιντα».

Το ίδιο άρθρο αναφέρει ότι «Σε μια αποκλειστική συνέντευξη με την The New American, ο γερουσιαστής Paul επεσήμανε την ειρωνεία στο γεγονός ότι η αρχική άδεια για τη χρήση στρατιωτικών δυνάμεων (AUMF) που θεσπίστηκε μετά την 11η Σεπτεμβρίου του 2001 ζήτησε την εύρεση και την καταστροφή Αλ-Κάιντα, ενώ η νομοθεσία που ψηφίστηκε στις 21 Μαΐου από την Επιτροπή Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας θα οπλίσει γνωστούς συνεργάτες της ίδιας της οργάνωσης. «
«Αυτοί οι άνθρωποι [αντάρτες της Συρίας] θα λένε ότι αγαπούν την Αμερική γνωρίζοντας ότι αυτός θα είναι ένας τρόπος να εξασφαλίσουν όπλα. Βρίσκονται σε εμάς και στη συνέχεια να μας πυροβολήσουν στην πλάτη».

Επίσης, το New American αναφέρει ότι «μια άλλη ειρωνεία της 15 μελής Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας, είναι το γεγονός ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ανοίξει αυτόν τον δρόμο παλαιότερα. Στη δεκαετία του 1980, το Κογκρέσο ψήφισε να οπλίσει μαχητικές ισλαμικές δυνάμεις υπό το πρόσχημα ότι ο εχθρός του εχθρού μας ήταν φίλος μας. Στη συνέχεια, μέσα σε 20 χρόνια, οι πολλοί δικαιούχοι της αμερικανικής στρατιωτικής γενναιοδωρία στο Αφγανιστάν απέκτησαν τον έλεγχο της χώρας ,και σύμφωνα με πληροφορίες προστάτευαν και εκπαίδευαν τους άνδρες που πραγματοποίησαν τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου. «

Στη Βοσνία τεράστιος αριθμός , Ορθόδοξων Χριστιανών άμαχων σκοτώθηκαν εξαιτίας των πολιτικών ελίτ στις μεγάλες δυτικές χώρες. Είδαμε επίσης τον αποκεφαλισμό τους ή ακόμα και τους βιασμούς γυναικών και ούτω καθεξής. Πράγματι, η βαρβαρότητα των δυνάμεων της Αλ Κάιντα και του Βόσνιου Μουσουλμανικού στρατού που προκάλεσαν την τρομερή αιματοχυσία στην ανατολική Βοσνία. Ωστόσο, όλα αυτά έμειναν άγνωστα προκειμένου να σχηματιστεί μια εικόνα που ταιριάζει στην ατζέντα των ισχυρών Κόλπου και των δυτικών εθνών. Εκτός αυτού αν δεν ήταν ο Μπιλ Κλίντον να ενθαρρύνει τον Ιζετμπέγκοβιτς (ηγέτης των Βόσνιων Μουσουλμάνων), τότε μια συμφωνία θα είχε γίνει δύο χρόνια νωρίτερα. Αυτό θα μπορούσε να γλιτώσει τις ζωές αθώων χριστιανών και μουσουλμάνων που σκοτώθηκαν στις δύο πλευρές.
Για άλλη μια φορά σήμερα, είναι σαφές ότι η Ρωσική Ομοσπονδία προσπαθεί να λύσει την κρίση, καλώντας όλες τις εξωτερικές δυνάμεις που συμμετέχουν στη Συρία.

Ωστόσο, οι ηγέτες της Αμερικής, της Γαλλίας, της Τουρκίας και του Ηνωμένου Βασίλειου το μόνο που φαίνεται να θέλουν είναι να επεκτείνουν τη σύγκρουση. Ως εκ τούτου, οι μεγάλες δυνάμεις στηρίζουν τους τρομοκράτες εναντίον της κυβέρνησης της Συρίας. Φυσικά, όσο αυτό συνεχίζεται, τόσο η πιο ασταθής Συρία το Ιράκ και ο Λίβανος υποφέρουν εξαιτίας των πολιτικών του μεγάλου Κόλπου και των δυτικών εθνών. Για άλλη μια φορά, οι Χριστιανοί προσπαθούν να ξεφύγουν από τις δυνάμεις που υποστηρίζονται από το Λονδίνο και την Ουάσιγκτον – και αυτή τη φορά το Παρίσι παίζει το ρόλο της στην παροχή βοήθειας σε μαχητές που πολεμούν τους Αλεβίτες, οι Χριστιανοί και τους Σιίτες.

Η Fox NEWS αναφέρει ότι «ο γερουσιαστής Τομ Γιούνταλ, DN.M., είπε σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο Albuquerque Journal ότι οι ΗΠΑ κινδυνεύουν να επαναλάβουν τα λάθη του παρελθόντος, σημειώνοντας ότι τα όπλα που δόθηκαν από τις αφγανικές Μουτζαχεντίν στη δεκαετία του 1980 για να απωθήσουν τους Σοβιετικούς έπεσαν στα χέρια της Ταλιμπάν, η οποία με τη σειρά της έτρεφε την Αλ Κάιντα. «

Σε μια δήλωση που έστειλε στο Fox News …. ο Γιούνταλ επανέλαβε τις ανησυχίες του, λέγοντας:« Είμαι πολύ δύσπιστος ότι με τον να εξοπλίζουν αντάρτες που γνωρίζουμε ελάχιστα και με το να παρεμβαίνουν σε έναν εμφύλιο πόλεμο στη Μέση Ανατολή, θα εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των ΗΠΑ. «

«Ομάδες των οποίων τα μέλη ενδέχεται να έχουν διασυνδέσεις με την Αλ Κάιντα και άλλες ριζοσπαστικές ομάδες, και μπορεί να μην έχουν τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν τα όπλα τους, θα μπορούσαν να επιδεινώσουν την τρομοκρατική απειλή για τις ΗΠΑ και τους συμμάχους της , αν βρεθεί κάποιος να τους δώσει τον εξοπλισμό που χρειάζονται. «

Οι διάφορες τρομοκρατικές και θρησκευτικών δυνάμεων στη Συρία που διαπράττουν σφαγές συμπεριλαμβανομένων αποκεφαλισμών ανθρώπων, βιασμούς, φόνους παιδιών για την υποτιθέμενη βλασφημία, φόνους ιερέων χριστιανών και Σουνίτων Μουσουλμάνων, καλώντας τους γονείς των στρατιωτών που έχουν απαχθεί και στη συνέχεια να τους σκοτώνει σιγά-σιγά, άγριες δολοφονίες γυναικών – και άλλες βάρβαρες πράξεις. Είναι καιρός να σταματήσει αυτή η τρέλα και για τη Δυτική και τις εξουσίες του Κόλπου που πρέπει να λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους στη δημοκρατία.

Ο Vojin Joksimovich στο βιβλίο με τίτλο Η εκδίκηση του Προφήτη σχολιάζει ότι «ο Οσάμα Μπιν Λάντεν είδε μια μεγάλη ευκαιρία στη Βοσνία και ξεκίνησε ένα πόλεμο στην Ευρώπη κατά τον πραγματικό εχθρό της Αλ Κάιντα, τις ΗΠΑ. Όλα σχεδιάστηκαν κατάλληλα για τα επεισόδια στις 11/9 .

Ο Shaul Shay αναφέρει ότι » Ο Dragomir Adnan, ο διοικητής της αστυνομίας στα Σόφια της Βουλγαρίας δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ότι οι τρομοκράτες που είχαν διαπράξει τις επιθέσεις στα τρένα της Μαδρίτης είχαν εκπαιδευτεί σε στρατόπεδα της Αλ Κάιντα στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη και ότι έντεκα από τους υπόπτους είχαν φτάσει στην Ισπανία μέσω του Σεράγεβο. Ισχυρίστηκε επίσης ότι οι εκρηκτικές ύλες που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή των βόμβων είχαν κατασκευαστεί στη Βοσνία. » (Σελίδα 167 – Ισλαμική Τρομοκρατία και τα Βαλκάνια).

Η Συρία σήμερα παλεύει για την επιβίωσή της απέναντι σε πολλές δυνάμεις του σκότους που θα χρησιμοποιήσουν κάθε δυνατό μέσο για να συντρίψουν αυτό το κοσμικό έθνος. Κατά τα τελευταία τριάντα χρόνια της αλ-Κάιντα διάφορες τρομοκρατικές δυνάμεις έχουν αποκτήσει δύναμη ,λόγω του Κόλπου και των δυτικών εθνών. Μετά την 11η Σεπτεμβρίου, υπήρχε η ελπίδα ότι η Αμερική δεν πουλήσει την δημοκρατία στο όνομα γεωπολιτικών συμφερόντων δικά της και του Κόλπου πετροδολάριων.

Πηγή

3 σχόλια:

  1. Τους παγανιστες κυνηγανε!Μη τρελαθουμε!δε βλεπετε τι γινεται στη Συρια.Σας παρακαλω σταματηστε την βυζαντινη προπαγανδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΑΧΑΧΑ ΚΑΛΟ 7:35 ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΛΕΓΑ ΟΤΙ Ο ΠΟΥΤΊΝ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΜΑΝΕΣΤΡΑ.ΌΧΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΑΣ ΑΓΙΟΣ,ΑΛΛΑ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΛΙΚΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΛΟΜΠΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΘΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ.ΔΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Κ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΛΟΜΠΥ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ Κ ΑΥΤΟΙ ΤΝ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΣΑΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟ.ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΛΑ Η ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΔΥΣΗ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΒΑΛΑΝΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΑΛΑΝΕ ΕΚΕΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΟΝΙΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ,ΥΕΜΕΝΗ,ΣΟΜΑΛΙΑ ΚΤΛΠ ΒΑΓΓΕΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να μην πω και κανα ανεκδοτο να ευθυμισουμε; :-D

      Διαγραφή