Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Λιβύη: Φόβος και τρόμος από την "Αραβική Άνοιξη" για τους Αμερικανούς


Οι Ηνωμένες Πολιτείες εκκένωσαν την πρεσβεία τους στη Λιβύη το Σάββατο, και οδήγησαν το προσωπικό τους, κάτω από βαριά στρατιωτική φρουρά, πέρα από τα σύνορα, στην Τυνησία, λόγω της κλιμάκωσης των συγκρούσεων μεταξύ των αντίπαλων πολιτοφυλάκων στην Τρίπολη, όπως ανέφερε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
Η κατάσταση στην πρωτεύουσα της Λιβύης έχει επιδεινωθεί μετά από δύο εβδομάδων μαχών μεταξύ των ταξιαρχιών των πρώην ανταρτών  και ανταλλάσουν πυρά με πυροβόλα όπλα στη νότια πλευρά της πόλης Τρίπολης, κοντά στην αμερικανική πρεσβεία.

Για την ασφαλή απομάκρυνση των Αμερικανών, προσέτρεξαν από την αμερικανική βάση στην Ιταλία μαχητικά F-16 και αεροσκάφη Osprey, τα οποία συνόδευαν εναέρια τους υπαλλήλους κατά τη διάρκεια των πέντε ωρών μετακίνησής τους προς την Τυνησία. Η απομάκρυνσή του ήταν ασφαλής.
Επίσης, ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών, έχει αποσύρει το προσωπικό του από το  κράτος της βόρειας Αφρικής.
Η Τουρκία ανέστειλε και αυτή,  τη λειτουργία της πρεσβείας της, λόγω της βίας που σημειώνεται στην Τρίπολη.

http://www.echedoros-a.gr/
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου