Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Οι ΗΠΑ χορηγούν $ 33 εκατομμύρια στον ουκρανικό στρατό


Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα βοηθήσουν τον ουκρανικό στρατό μέσα στο 2014 με το συνολικό ποσό των 33 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με δήλωση του Αμερικανού πρέσβη στην Ουκρανία, Jeffrey Payette.
«Η υποστήριξή μας προς τον ουκρανικό στρατό θα ανέλθει μέσα στο 2014, στο ύψος των $ 33 εκατομμυρίων», δήλωσε ο Payette.
Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτή η βοήθεια χορηγείται στο πλαίσιο διαφόρων προγραμμάτων. 

Προτεραιότητα αποτελεί η υποστήριξη προς την υπηρεσία των κρατικών συνόρων της Ουκρανίας για την ενίσχυση της ασφάλειας στην επικράτεια, σημειώνει το δημοσίευμα.

http://www.echedoros-a.gr/
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου