Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Σοκ: 22χρονος στρατιώτης βρέθηκε νεκρός στην Ομόνοια


Ένα τραγικό συμβάν σημειώθηκε όταν ένας 22χρονος από την Ηλεία βρέθηκε νεκρός στην Ομόνοια. Ο άτυχος ΝΈΟΣ υπηρετούσε στο στρατό και ενώ οι γονείς του περίμεναν με ανυπομονησία να τους επισκεφθεί αφού είχε πάρει άδεια, δεν περίμεναν ότι το παιδί τους, ο μοναχογιός τους, θα επέστρεφε νεκρός!

Ο λόγος για τον Μάριο Μάνσι Αιγυπτιακής καταγωγής από την πλευρά του πατέρα, που όμως γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γαστούνη, τον τόπο καταγωγής της μητέρας του. Το τραγικό περιστατικό έγινε γνωστό στο σπίτι του το βράδυ της Πέμπτης, όταν η Αστυνομία, ενημέρωσε τους γονείς, πως ο γιος τους βρέθηκε νεκρός στην περιοχή της Ομόνοιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, o 22χρονος Μάριος σύμφωνα με πληροφορίες είχε γεννηθεί και μεγαλώσει στη Γαστούνη, ενώ λίγο αργότερα μαζί με την οικογένειά του είχαν φύγει για τη γενέτειρα του πατέρα του. Γύρισε και πάλι στην Ελλάδα με την οικογένειά του για να υπηρετήσει στον στρατό και μάλιστα ως στέλεχος των Ειδικών Δυνάμεων. Τελευταία ο Μάριος υπηρετούσε σε μονάδα στη Μυτιλήνη και απέμενε περίπου ένας μήνας για να απολυθεί και να επιστρέψει στην οικογένειά του. Τις προηγούμενες ημέρες ενημέρωσε τους γονείς του, πως θα έπαιρνε άδεια και θα ερχόταν στη Γαστούνη. Μάλιστα τους είπε πως θα έκανε μια ενδιάμεση στάση στην Αθήνα για μια ημέρα, πριν επιστρέψει. Το βράδυ της Πέμπτης, εντοπίστηκε νεκρός στην περιοχή της Ομόνοιας.

Η Αστυνομία ενημέρωσε τους γονείς του, ενώ παράλληλα ξεκίνησε έρευνες για τα αίτια του θανάτου του, μιας και η εγκληματική ενέργεια αποκλείστηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατός του 22χρονου οφείλεται σε παθολογικά αίτια, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα περαιτέρω εξετάσεων για να διαφωτίσουν την οικογένεια και τις Αρχές σχετικά με το θάνατο του παλικαριού. Η είδηση του θανάτου βύθισε στο πένθος την τοπική κοινωνία που γνώριζε τον Μάριο και την οικογένειά του.

kontranews.gr

1 σχόλιο:

  1. ΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΧΜΜ....Η ΑΘΗΝΑ ΕΔΩ Κ ΧΡΌΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ Κ ΛΑΘΡΌΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή