Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Μυστηριώδεις μέλισσες και φίδια σκοτώνουν τους άνδρες της Boko Haram


Οι "μαχητές" της Boko Haram αναγκάστηκαν να... βγουν από τα βάθη των δασών της Νιγηρίας, όπου και κρύβονταν, στα Νοτιοανατολικά της χώρας, ώστε να γλυτώσουν από τα τσιμπήματα των μελισσών και τα φίδια που έκαναν την εμφάνισή τους στην περιοχή.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, δύο ύποπτοι για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση Boko Haram, συνελήφθησαν από άνδρες της εθνοφρουράς της Νιγηρίας, όταν βγήκαν από το δάσος Sambisa στην πολιτεία του Borno.

Οι ένοπλοι, δήλωσαν στους στρατιώτες ότι δέχτηκαν επίθεση από μυστηριώδεις μέλισσες και φίδια που έχουν σκοτώσει πολλούς από τους συντρόφους τους, ενώ όπως ανέφεραν, πολλοί είναι οι τραυματίες.

"Αποφασίσαμε να τραπούμε σε φυγή όταν σχεδόν όλοι οι σύντροφοί μας έφυγαν από το δάσος Sambisa, μετά την επίθεση από φίδια και μέλισσες.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου