Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Νέα φρικιαστική υπόθεση κακοποίησης! Πυρπόλησε την κοπέλα που ήθελε να τον παντρευτεί μετά την απόρριψη!


Νέα φρικιαστική υπόθεση κακοποίησης γυναίκας στο Πακιστάν.

Στη βορειοδυτική επαρχία Παντζάμπ, άνδρας έλουσε με βενζίνη και στη συνέχεια πυρπόλησε την 20χρονη γυναίκα που ήθελε να τον παντρευτεί, προκειμένου να εκδικηθεί την οικογένεια του θύματος, η οποία είχε απορρίψει τη γαμήλια πρότασή του.

Η νεαρή κοπέλα διακομίστηκε σε νοσοκομείο της περιοχής με σοβαρά εγκαύματα, όπου και άφησε την τελευταία της πνοή κατά τη νύχτα μεταξύ Σαββάτου και Κυριακής, όπως μεταδίδει το Associated Press, επικαλούμενο αξιωματούχο της τοπικής Αστυνομίας.

Ο 26χρονος άνδρας συνελήφθη και κατηγορείται για φόνο.

Η δολοφονία της 20χρονης έλαβε χώρα τη στιγμή που ένα ζευγάρι που παντρεύτηκε από έρωτα δολοφονήθηκε από συγγενείς της νύφης, που πίστευαν ότι ο γάμος της ατίμασε την οικογένεια.

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Είπαμε ''πολυτισμός'' ισλαμοδολοφόνων. Εδώ τούς έχουμε καί κτυπάνε ύπουλα κεφάλια μέ μπαλτάδες. Βεβαίως καλά νά πάθουν αυτοί πούς τούς ταίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή