Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Προωθούν την κατάργηση των καμπανών των Εκκλησιών μας;..


Τι ακριβώς συμβαίνει; Ο κύριος Λοβέρδος, αν και δεν είναι της δικής του άμεσης αρμοδιότητας, ανασύρει ένα πολύ «περίεργο» νομοσχέδιο, το οποίο άφησε… κληρονομιά στον διάδοχό της, στο υπουργείο Περιβάλλοντος τότε, η Τίνα Μπιρμπίλη!!!

Σύμφωνα με το hellasforce το νομοσχέδιο, προβλέπει «περιορισμό, έλεγχο έως και πλήρη κατάργηση της έντασης με την οποία κτυπούν οι καμπάνες των Εκκλησιών». Δηλαδή την ίδια ώρα που η κυβέρνηση είναι έτοιμη να ανάψει το πράσινο φως για τη δημιουργία τζαμιών, πάει να αποδομήσει τις ορθόδοξες εκκλησιές μέσω δόλιου μέσου.

Οι καμπάνες των Ορθοδόξων Ναών κτυπούν αιώνες τώρα για να ειδοποιήσουν τους πιστούς για την έναρξη της Θείας Λειτουργίας και για άλλους πολλούς λόγους, είναι συνυφασμένες με την καθημερινή ζωή και την παράδοση αυτού του λαού και βέβαια ποτέ δεν ενοχλούσαν κανέναν.

Τώρα όμως, με αφορμή τον θόρυβο που προκαλούν, υπάρχουν καταγγελίες, προφανώς από τους αλλοδαπούς, που έχουν έλθει στη χώρα, οι οποίοι τυγχάνουν και αλλόθρησκοι (μουσουλμάνοι κ.λπ.). Και οι οποίοι καταγγέλουν και τις εικόνες του Χριστού στα σχολεία και τους λοιπούς δημοσίους χώρους κ.τ.λ..

Πηγή

8 σχόλια:

  1. Μακάρι νά γίνει. Αυτούς δέν θέλουν? Δυστυχώς υπάρχουν καί ψευτοπαππάδες πού πηγαίνουν στά γραφεία τους νά γλύψουν . Όταν γίνει τί θά απολογηθούν άραγε οί αντίχριστοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στιs κατηγορίεs πρώτοι εϊμαστε.ο αλλοs θελει να καταργηθουν οι εκκλησίες,θα προτιμας να ακους τον Ιμαμη ελληναρα μου.καποιοι εχουν ξεφυγει τελείωs.να δουμε εσυ τί θα πείs στον Θεό που λεs τί θα πουν οι αλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιός θέλει νά καταργηθούν οί εκκλησίες? Εσένα σέ κόβω νά ακούς καί λιγάκι ιμαμ μπαιλντί, επειδή έχεις ανοχή ώς καλός χρστιανός. Εγώ πού είμαι ''κακός'' χριστιανός δέν γουστάρω τούς μπαιλντίδες νά κραυγάζουν σάν λυκάνια, ούτε τά μπουρδέλα τους. Άρα εσύ είσαι ό ''ελληναράς''. Ή είσαι Ορθόδοξος χριστιανός, ή είσαι λάιτ.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τί σημαίνει ορθοδοξοs Χριστιανόs ή λάιτ; ορθόδοξοι είμαστε αλλα που κολλανε τα ιμαμ μπαιλντί; αυτά που λεs εχειs σκεφτεί αν τα θέλει ο Χριστόs; πολυ ευκολα κρίνειs χωρίs να γνωρίζειs.καί τί προτείνειs να σφαζουμε κόσμο;εσυ που είσαι τελειοs θα εκανεs καλυτερα εργα χριστιανικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι μέ τήν δική σου λογική οί μεγάλοι ήρωες τού 1821 ποτέ δέν θά είχαν ελευθερώσει τήν Ελλάδα από τούς δολοφόνους μωχαμέτηδες? Φαντάσου τόν μέγα στρατηγό μας Θεόδωρο νά μήν θέλει νά εξοντώσει τούς εισβολείς επειδή ήταν πολύ πιστός χριστιανός. Είπε βεβαίως πρώτα υπέρ πίστεως, καί υπέρ πατρίδος. Ό Έλληνας έχει δύο διαμάντια πού πρέπει νά φυλάει σάν τά μάτια του, τήν Ορθοδοξία καί τήν Ελλαδάρα! Εάν εκλείψει ένα από τά δύο πάει τό οικοδόμημα. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει σήμερα μέ τήν εισβολή βαρβάρων πού έχουμε, αλλά δέν σέ απασχολεί καθόλου. Αυτοί πού σιωπούν στό τεράστιο έγκλημα πού γίνεται κατά τού έθνους φέρουν τρομερή ευθύνη, καί περισσότερο οί ιερείς πού δέν ανοίγουν τά μάτια τού κόσμου. Μαζί μέ τήν Ελλάδα θά πέσει καί ή Ορθοδοξία, αλλά τότε θά είναι πολύ αργά νά μιλήσουμε γιά ευθύνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. συμφωνα με τη λογικη σου συγκρίνειs το 1821 με το τώρα; ατυχέs το παράδειγμα σου για να δικαιολογησειs τίs ιδεεs σου.ο κόσμος ψηφίζει και βγαζει κυβερνησεις.καλέs η κακές.ο κόσμοs δεχεται τουs ξένουs από συμφέρον του για φθηνά μεροκάματα,αυτοί δεν ηρθαν με πολεμο οπωs οι τουρκοι.εμεις τουs φεραμε και τους δεχομαστε.δεν συγκρίνεται η τουρκικη κατοχη με αυτό που επιτρέπουμε τωρα.και η παγκοσμιοποίηση είναι παντου οχι μονο στην Ελλαδα.δεν κολλανε καθολου με την επανασταση του 1821.δεν εχουμε εισβολη βαρβαρων,εμεις του σωνουμε που βυθιζουν βαρκες.αυτοι δεν εχουν στον ηλιο μοιρα.στους κυβερνωντεs πεστα που ειναι δεχτικοί.Ναί να ανοίξουν οι ιερεις τα ματια του κόσμου! Ποιου κόσμου; που δεν πατάει εκκλησια;η που ειναι χαλαροί στην πίστη.πιό πολυ θα ικανοποιησει αυτους που αρέσκονται απο τα λογια τα μεγαλα και τις εντυπωσιακές φανφάρες οπωσ κανουν πολλοί ψευτοπατριώτεs παρά που θα ξυπνησουν τον λαό.αν ο ελληνας για να ξυπνησει από ολα αυτα θελει εναν ιερεα να του φωναζει τοτε εχει πρόβλημα ο ελληνας και οχι ο ιερεας.δεν ειναι μικρό παιδακι ο ελληνας απλα θελει αλλη λυση από αυτη που προτείνεις εσυ.ουτε κολοκοτρώνη εχουμε ουτε καραισκάκη τωρα.αν βγαλουμε τότε να μιλησουμε.αλλα το βρηκαμε,ο ευκολος στόχοs φταιει η εκκλησία.αλλου είναι το πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δέν έχεις εισβολή βαρβάρων!!!!! Είναι όλα τους ''καλά παιδιά''!!!!!! Εντελώς κουκουρούκου μιλάμε! Κέρδισες τόν διάλογο αυτόν τό ομολογώ, δέν μπορώ ν΄ ασχοληθώ άλλο μαζί σου, μέ κούφανες. Πρόσεχε όμως τόν εαυτό σου καί τήν οικογένειά σου από τά ''καλά παιδιά''. Ελπίζω νά έχεις προμηθευτεί τά κατάλληλα ''εφόδια'' γιά νά είσαι έτοιμος όταν χρειαστεί. Άν καί δέν τό νομίζω μέ τά λεγόμενά σου, όμως φιλικά στό λέω πρόσεχε..........χωρίς νά επιδιώκω νά σού αλλάξω άποψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. στα 3 εκατομυρια ειναι και 10 χιλιαδεs παραβατικοί.που ειναι φυλακη.το ποσοστο ειναι ουτε το 5% δεν μιλαμε για καλα η κακά παιδιά,απο την στιγμη που τους βαζουμε στην χωρα χωρίς πολεμο την ευθυνη την εχουμε εμείs.ποιόs τουs δϊνει δουλειά; ποιόs τουs νοικιάζει σπίτια; χωριs κόπο.χωρίs να δουμε αν εχουνε λευκό ποινικό μητρώο,από την στιγμη που ο ελληνικόs λαόs τουs θελει την ευθυνη την εχει ο λαόs.εκείνοι φώs ειδανε και μπηκαν.απο την στιγμη που το κρατοs τουs μπαζει μεσα τι να κανουμε εμεϊs; να τουs σφαξουμε;την ευθυνη την εχει ο λαόs,το κράτοs.εσυ που εχειs καλυτερη λυση να την κανειs πράξη.για μενα φταίμε εμειs ωs λαόs για σενα φταινε οι αλλοι.οπότε μη λεs λεξειs που δεν είπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή