Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 20 Απριλίου 2014

Μετά το Πάσχα τα “καλύτερα”! Οχι, δεν είναι οι εκλογές!

Με το που θα γυρίσουμε από τις γιορτές του Πάσχα δεν θα μας περιμένει μόνο η προεκλογική περίοδος, με τις δημοσκοπήσεις – κλαυσίγελο των μέσων ενημέρωσης.

Μέχρι τις 5 Μαΐου θα πρέπει η Βουλή να έχει ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα για την περίοδο 2014-17 που θα περιέχει όλες τις δεσμεύσεις της κυβέρνησης έναντι των δανειστών.

Εν μέσω πολιτικών δηλώσεων για την αυτοδιοίκηση και της ευρωβουλής θα περάσουν το μεσοπρόθεσμο που θα περιλαμβάνει τον τρόπο με τον οποίο θα καλυφθούν τα κενά της ελληνικής οικονομίας τα επόμενα τρια έτη. Άτυπος προϋπολογισμός δηλαδή, που θα δεσμεύει και τις επόμενες κυβερνήσεις. Το μεσοπρόθεσμο εχει σταλεί από την κυβέρνηση στην τρόικα, εδώ και λίγες εβδομάδες, όπως έχουμε ενημερώσει και στο Olympia. Θυμίζουμε οτι από το μεσοπρόθεσμο του 2012 “κουβαλάμε” αδιευκρίνιστα μέτρα για την περίοδο 2015-16, που ουδέποτε διευκρινίστηκαν! Από το σύνολο των 18,886 δις ευρώ, λοιπόν, που αναφέρεται για την εν λόγω περίοδο, τα 4,642 δις ευρώ θα πρέπει να υιοθετηθούν το 2015 (1,877 δις ευρώ) και το 2016 (2,765 δις ευρώ)! 

http://olympia.gr
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου