Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Πούτιν: Η Ρωσία δεν θα ανταποδώσει στις κυρώσεις της Δύσης


Ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε σήμερα ότι η χώρα του δεν θεωρεί ότι υπάρχει ανάγκη για ανταποδοτικές κυρώσεις εναντίον της Δύσης, όμως θα μπορούσε να επανεξετάσει τη συμμετοχή δυτικών εταιρειών στην οικονομία της, περιλαμβανομένου του ενεργειακού τομέα, αν συνεχιστούν οι κυρώσεις.

«Θα θέλαμε πάρα πολύ να μην καταφύγουμε στη λήψη μέτρων σε αντίποινα. Ελπίζω ότι δεν θα φτάσουμε στο σημείο αυτό», δήλωσε ο Πούτιν αφού συναντήθηκε με τους ηγέτες του Καζακστάν και της Λευκορωσίας.

«Όμως αν κάτι τέτοιο συνεχιστεί (οι κυρώσεις), φυσικά θα πρέπει να σκεφτούμε ποιος εργάζεται σε τομείς-κλειδιά της ρωσικής οικονομίας, περιλαμβανομένου του ενεργειακού τομέα, και πώς», πρόσθεσε ο ίδιος.

Τόσο οι ΗΠΑ όσο και η Ευρωπαϊκή Ένωση παρουσίασαν χθές και σήμερα αντίστοιχα μία δεύτερη δέσμη κυρώσεων εναντίον ρώσων αξιωματούχων και εταιρειών που θεωρείται πως πρόσκεινται στον Πούτιν.

«Όσον αφορά τη δεύτερη δέσμη (κυρώσεων), δεν είναι καθόλου ξεκάθαρο με τι συνδέεται, διότι δεν υπάρχει σχέση αιτίου και αποτελέσματος με αυτό που συμβαίνει τώρα στην Ουκρανία και τη Ρωσία», σημείωσε ο ρώσος πρόεδρος.

Εξάλλου ο Πούτιν επανέλαβε την κατηγορία ότι οι ΗΠΑ βρίσκονται πίσω από την ουκρανική κρίση και κάλεσε το Κίεβο και τους φιλορώσους διαδηλωτές να σεβαστούν τη συμφωνία της Γενεύης και να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου