Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Πάτρα: Επεισόδια ανάμεσα σε αστυνομικούς κι αντιεξουσιαστές για ένα πάρτι..


Μικρής έκτασης επεισόδια προκλήθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης, στο κέντρο της Πάτρας, όταν η Αστυνομία επιχείρησε να απομακρύνει ομάδα αντιεξουσιαστών που έκαναν υπαίθριο πάρτι, εξαιτίας της έντασης της μουσικής.
Στη 1.30 περίπου τα ξημερώματα αστυνομικοί επενέβησαν προκειμένου να χαμηλώσει η μουσική, και σημειώθηκε ένταση με τους συγκεντρωμένους αντιεξουσιαστές.

Όπως γράφει το patrastimes, όταν αργότερα στο σημείο έφθασαν άνδρες των ΜΑΤ, οι αντιεξουσιαστές εκτόξευσαν μπουκάλια εναντίον των αστυνομικών, οι οποίοι απάντησαν με καπνογόνα.

Για λίγο οι συγκεντρωμένοι απομακρύνθηκαν, αλλά στις 3.30 περίπου τα ξημερώματα επέστρεψαν, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν νέα επεισόδια με τους αστυνομικούς.

Κατά τη διάρκεια των μικροεπεισοδίων δεν προκλήθηκαν ζημιές ενώ η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή ενός ατόμου

newsit.gr

1 σχόλιο:

  1. Τυχεροί ήταν οί Πατρινοί πού δέν έκαψαν κανένα αυτοκίνητο ή κατάστημα τά αναρχοβρωμοκομμούνια τού σόρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή