Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

ΣΣΕ : Διμοιρία Επιδείξεων 2013

Τον γύρο της Ελλάδας κάνει βίντεο με επίδειξη της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων!

Τον γύρο της Ελλάδας κάνει βίντεο με επίδειξη της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων!Τον γύρο της Ελλάδας κάνει Βίντεο που δείχνει την υψηλή κατάρτιση στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων .

Με άψογα συντονισμένες κινήσεις οι Ευέλπιδες πραγματοποιούν ασκήσεις ακριβείας με τα όπλα . Η συγκεκριμένη διμοιρία αποτελεί την ομάδα επιδείξεων της Σχολής Ευελπίδων.

Οι στρατιωτικές σχολές της χώρας μας θεωρούνται σε παγκόσμιο επίπεδο από τις πιο αξιόλογες ως προς την κατάρτιση των μελλοντικών αξιωματικών.




toxwni.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου