Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

ΔΡΑΜΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ - ΧΤΥΠΗΣΕ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ, ΕΜΕΙΝΑΝ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΛΕΦΤΑ, ΦΑΓΗΤΟ..

Χωρίς φαγητό, δουλειά και σε λίγο χωρίς σπίτι κινδυνεύει να μείνει ένα ζευγάρι από τη Ρόδο που έτυχε να αρρωστήσει από καρκίνο η σύζυγος. Ό,τι χρηματικά αποθέματα είχαν τα έδωσαν στους γιατρούς και ο σύζυγος έμεινε χωρίς δουλειά μετά την περιπέτεια υγείας της γυναίκας του. Μένουν σε ενοίκιο το οποίο έχουν έξι μήνες να πληρώσουν και η έξοδός τους στο δρόμο επαφίεται στην φιλανθρωπία της σπιτονοικοκυράς.

Το κράτος τους έχει γυρίσει την πλάτη καθώς εδώ και δύο χρόνια δεν τους έχει περάσει από επιτροπή για κάποιο βοήθημα ή επίδομα με αποτέλεσμα σήμερα να απευθύνουν έκκληση μέσω της τηλεόρασης Κόσμος μήπως βρεθεί καμια δουλειά ή έστω κανένα μεροκάμματο. ”Χάσαμε τη γη κάτω από τα πόδια μας” λέει χαρακτηριστικά ο σύζυγος.

Δείτε το δράμα του ζευγαριού και βοηθήστε έστω και λίγο. Μπορεί το ελάχιστο των πολλών να αρκεί…


loizos.org / Tvkosmos.gr
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου