Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

"Βόμβα" Αυστριακών ακαδημαϊκών : Ουδεμία σχέση Ιλλυριοί με Αλβανούς! (Εμείς τα γνωρίζουμε, ας μαθαίνει και η διεθνής κοινή γνώμη!)

Δήλωση ιστορικών αυστριακών ακαδημαϊκών έχει συγκλονίσει το αρχαιόπληκτο κατεστημένο της Αλβανίας με τη δήλωσή τους ότι οι Αλβανοί δεν έχουν καμία σχέση με τον αρχαίο λαό των Ιλλυριών, δημοσιεύσει  η σκοπιανή Ρεπούμπλικα στην online έκδοσή της, επικαλούμενη τα μέσα ενημέρωσης των Τιράνων.
«Οι ερευνητές της Βιέννης εκνεύρισαν τους Αλβανούς, που παραδοσιακά πιστεύουν ότι η γλώσσα τους προέρχεται από την αρχαία Ιλλυρική και η θεωρία τους πνίγηκε με ένα κρύο ντους», γράφει το δημοσίευμα. 

Οι ακαδημαϊκοί Stephen Shumaker και Joachim Matsiger βάσει αρχαίων ιλλυρικών κειμένων που βρέθηκαν στα Βαλκάνια, έχουν προσπαθήσει να ανακαλύψουν την πραγματική προέλευση των Αλβανών και της αλβανικής γλώσσας.

Σύμφωνα με αυτούς, οι Ιλλυριοί ήταν ένας λαός που έζησε στην Χερσόνησο του Αίμου, στο δυτικό της μέρος, που μέρος της αποτελεί και η σημερινή Αλβανία.

Αλλά ο ελάχιστος αριθμός κοινών λέξεων (σημ. κυρίως ελληνικής προέλευσης), αποδεικνύει πως οι Αλβανοί δεν έχουν καμία σχέση με τον αρχαίο λαό των Ιλλυριών, παρότι οι Αλβανοί εθνικιστές επιμένουν σε αυτήν την άποψη, χωρίς όμως να το τεκμηριώνουν.

Η θεωρία της συγγένειας των σύγχρονων Αλβανών-Σκιπεράτων (η Αλβανία στα αλβανικά λέγεται Σκιπέρια) με τους αρχαίους Ιλλυριούς προωθείται από το σχολείο και έχει ως στόχο να αποδειχθεί ότι ο αλβανικός λαός είναι αυτός που ζούσε από αρχαιοτάτων χρόνων στα Βαλκάνια.


http://www.echedoros-a.gr/
http://aftonomi.gr/politiki/item/3077-akadimaikoi-aystrias-oi-albanoi-den-exoun-kamia-sxesi-me-tous-illyrious.html

2 σχόλια:

  1. καταρχην ο χαρτησ που μασ δειχνετε ειναι σκοπιανη προπαγανδα.... ουδεποτε υπηρξε "μακεδονικη αυτοκρατορια" οπως δειχνει ο ηλιθιος χαρτης των σκοπιανων.. χρονια τωρα προσπαθουν να αλλαξουν την ιστορια και να εφευρουν την "μακεδονικη αυτοκρατορια"... ο μεγαλεξανδρος ειχε κατακτησει τον τοτε κοσμο εις το ονομα των Ελληνων και οχι των μακεδονων... αυτα να τα λέμε πριν οτιδηποτε για να ξερει ο κοσμος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΩΣΤΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.... ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΣΛΑΒΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ, ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΥΣ, ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΚΤΛ.... ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ? ΑΥΤΟΙ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΛΑΒΙΑ ΜΕΡΙΑ .... ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή