Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Συρία : Κατέστρεψαν τους μηχανισμούς και εγκαταστάσεις παραγωγής χημικών όπλων!Τί δικαιολογία θα βρούν τώρα οι ΗΠΑ;

Την ανακοίνωση έκανε ο Οργανισμός για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων, ενώ η διορία για την καταστροφή έληγε την 1η Νοεμβρίου.
Την ολοκληρωτική καταστροφή των εγκαταστάσεων παραγωγής και συναρμολόγησης χημικών όπλων στην Συρία, μία ημέρα πριν από την αρχική διορία της 1ης Νοεμβρίου, ανακοίνωσε ο Οργανισμός για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων.

Ο ΟΑΧΟ αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι η ομάδα του επιθεώρησε 21 από τις 23 εγκαταστάσεις χημικών όπλων σε όλη τη χώρα. Οι άλλες δύο ήταν πολύ επικίνδυνες για να τεθούν υπό έλεγχο, αλλά ο χημικός εξοπλισμός τους είχε ήδη μεταφερθεί σε άλλες εγκαταστάσεις.

«Ο ΟΑΧΟ εκφράζει ικανοποίηση, επαληθεύει και είδε κατεστραμμένο όλο τον κρίσιμο εξοπλισμό παραγωγής, μίξης και γόμωσης από όλες τις 23 εγκαταστάσεις», τονίζεται στην επίσημη ανακοίνωση.

Επιθεωρητές του Οργανισμού είχαν σταλεί στην Συρία με αφορμή τις κατηγορίες ότι η κυβέρνηση έκανε χρήση χημικών σε κατοικημένες περιοχές, κάτι που ωστόσο αρνείται το καθεστώς.

Σύμφωνα με τις ΗΠΑ περισσότεροι από 1.400 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από επίθεση με χημικά σε προάστιο της Δαμασκού στις 21 Αυγούστου.

Η Συρία και η Ρωσία υποστηρίζουν ότι πίσω από την επίθεση βρίσκονται αντάρτες.


BBC, Καθημερινή
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου